PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017


Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αρκετά δυναμικοί.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στον Υδροχόο, η διάθεση σου στρέφεται προς την κατεύθυνση του να κάνεις εξόδους, να συναντήσεις τους φίλους σου και τους γνωστούς σου, να εξωτερικεύσεις το κέφι σου και την διάθεση σου να εκφράσεις αλλά και να ακούσεις τις γνώμες τους για τα θέματα που σε απασχολούν. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να μην την εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να χρησιμοποιήσεις την εξωστρέφεια σου για να τονίσεις την σημερινή σου παρόρμηση να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να προσελκύσεις επάνω σου τα θερμά φιλικά αισθήματα των φίλων και γνωστών σου, που θα συναντήσεις. Μέσα σ’ αυτήν την ζεστή ατμόσφαιρα, δεν θα σου ξεφύγει το γεγονός ότι όλοι βρίσκονται στο πλευρό σου, σου συμπαρίστανται, και σου προτείνουν και τις αποτελεσματικές λύσεις που αναζητάς στα ζητήματα σου. Ίσως και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να βρεθεί πολύ πιο “κοντά” σου και τα θερμά φιλικά αισθήματα πάρουν μια ακόμη πιο “θερμή” χροιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα σε κάνει να ανησυχείς ιδιαιτέρα, για το ποιο επαγγελματικό προφίλ προβάλλεις προς τα έξω, αν είναι το κατάλληλο που θα σε κάνει να αποκτήσεις την καλή φήμη, την αναγνώριση και την καταξίωση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σε καταλαμβάνει μια τελειομανία, ώστε να καταφεύγεις σε υπερβολές και σχολαστικότητες. Κατά βάθος γνωρίζεις ότι αυτές μπορούν να υπονομευόσουν τις προσπάθειες σου να αποδείξεις την αξία σου κάνοντάς σε να καταφεύγεις σε ακραίες ενέργειες, ακόμη και εις βάρος την αισθηματικής σου ζωής που την παραγκωνίζεις. Θυμήσου ότι, ο ανθρωπινός παράγων είναι ο πιο σημαντικός. Αυτός μπορεί να είναι ευέλικτος και να ανευρίσκει τις κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα, και όχι μια στείρα μηχανιστική διεκπεραίωση των διαδικασιών, όσο τέλεια και αν εκτελείται. Δεν είσαι ένας απλός διεκπεραιωτής, έστω και τέλειος. Βρες τον εαυτό σου και απόδειξε την αξία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ωραία μέρα για σένα ξημέρωσε σήμερα, γεμάτη από κέφια και την διάθεση σου να  παρασύρεις και το ταίρι σου σε εξόδους, περιπάτους ή ακόμα καλλίτερα, να φύγετε μακριά, να επισκεφτείτε ξένους τόπους, μακρινούς με άλλες κουλτούρες, άλλα ήθη και έθιμα, να αλλάξετε παραστάσεις. Αν όμως είσαι μόνος/η, η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με φλερτ και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες. Σ’ αυτό σε παροτρύνει, σου δημιουργεί αυτήν την δίψα για φυγή και απόλαυσης η Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στον Υδροχόο. Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να πραγματοποιήσεις κάτι τέτοιο, είναι βέβαιο ότι κάποια εναλλακτική λύση θα περάσει από το μυαλό σου που θα είναι πιο εύκολο να υλοποιηθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες. Σκέψου τις πιθανότητες και αποφάσισε μήπως η λύση σου για σήμερα είναι να αρχίσεις επαφές και επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους που έχεις καιρό να δεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου, σου επιστρέφουν μνήμες που σου προκαλεί η παρουσία της και που δεν σου είναι καθόλου ευχάριστες. Το γεγονός αυτό σου προκαλεί κακή διάθεση, δυσφορία, ακεφιά, εκνευρισμό, που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εξωτερικεύσεις διοχετεύοντας την προς λάθος κατευθύνσεις, ¨επί δικαίους και αδίκους¨ , που στο κάτω κάτω  θα είναι και άμοιροι ευθυνών για την κακοκεφιά σου, μόνο και μόνο επειδή θα έχουν την ατυχία να βρεθούν μπροστά σου. Ο πιθανότερος στόχος να δηχθεί αυτήν την κακή συμπεριφορά σου μπορεί να είναι το ταίρι σου, που άλλωστε βρίσκεται συχνότερα κοντά σου, και το οποίο πρέπει να αποφύγεις να στοχοποιήσεις, ενώ και αυτό θα πρέπει να επιδείξει υπομονή και ανοχή μέχρι να ξεπεράσεις αυτήν την κακοδιαθεσία σου.  Καλλίτερα να επιδιώξεις την τακτοποίηση των οικονομικών σου, για να απαλλαγείς από το βάρος τους που σου τα προκαλεί όλα αυτά γιατί αγχώνεσαι εξ αιτίας τους.

ΛΕΩΝ

Πως για ένα Ζώδιο που είναι το κέντρο του σύμπαντος για το ίδιο, τι είδους μετάλλαξη είναι αυτή; Σήμερα με την επίδραση της Σελήνης που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο, αισθάνεσαι ότι η προτεραιότητα σου είναι οι άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος, γιατί ξυπνά μέσα σου η συναισθηματικότητα σου, και που στρέφεται προς την κατεύθυνση των κάθε είδους σχέσεων σου και δη των πλέον στενών. Πριν πάρεις όποιες αποφάσεις να συμβουλεύεσαι το ταίρι σου, όμως να μην αντιληφθεί ότι κρέμεσαι από αυτές και το μετανιώσεις αργότερα. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείς, αλλά ενδόμυχα επιθυμείς και επιδιώκεις την αποδοχή τους και την επιδοκιμασία τους, με το να προτάσσεις τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες και να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου. Το να παραμελείς τον εαυτό σου δεν είναι και η καλύτερη εκδοχή για τις ενέργειες σου, οπότε φρόντισε να έχεις μια πιο σωστά μοιρασμένη συμπεριφορά για να μην αδικείς εσύ τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα που σου βγαίνει όλη σου η εργατικότητα, είναι η ευκαιρία να πιάσει τόπο με το να την χρησιμοποιήσεις αποδοτικά, ώστε να ταχτοποιήσεις και να απαλλαγείς από όποιες υποχρεώσεις έχεις. Με σύμβουλο σου την Σελήνη η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα κατορθώσεις να αντεπεξέλθεις με επιτυχία σε αυτές τις δουλειές, όσο δύσκολες και αν είναι, καθώς η ευρηματικότητα σου θα επινοήσει αποτελεσματικούς και το κυριότερο λειτουργικούς και λυσιτελείς τρόπους, ώστε να μπορέσεις με την ελάχιστη θυσία και κόπο να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Αν το καταφέρεις και σου μείνει και χρόνος ελεύθερος, επιδίωξε να έχεις την συγκατάθεση και την συμπαράσταση από το ταίρι σου, να σε απαλλάξει από την υποχρέωση για εξόδους ώστε να κατορθώσεις να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα σου αναμένεται ευχάριστη, καθώς η Σελήνη η οποία βρίσκεται ακόμη στο Ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει όλη την εύνοια της και σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να είναι επιτυχημένη η κάθε σου προσπάθεια για να περάσεις όσο πιο ευχάριστα γίνεται και σε ότι και αν επιθυμείς να κάνεις. Αφού προκύπτει να είναι τόσο ευνοϊκή και βολική η κατάσταση, είναι ευκαιρία να χαρίσεις την σημερινή ημέρα αποκλειστικά στον εαυτό σου, να κάνεις μια βαθιά εκτίμηση των επιθυμιών και των αναγκών σου, να τις ιεραρχήσεις και να βρεις με ποιο τρόπο μπορείς καλύτερα να τις καλύψεις. Σήμερα που έχεις εύνοια εσύ, παράλληλα ευνοούνται και οι έρωτες και οι συναναστροφές, οπότε είναι καλή ιδέα ν’ αρχίσεις μ’ αυτά, αφού είναι από τα καλύτερα σου, οπότε ασχολήσου και με το ταίρι σου, αν έχεις, ειδάλλως κάπου σε κάποια γωνιά σε περιμένει κάτι νέο που θα σε ξεσηκώσει για τα καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν θα είναι και η καλύτερη σου μέρα, αφού θα είσαι μπλεγμένος/η με τις υποχρεώσεις που δημιουργούνται στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Αυτές μπορεί να είναι δυσεπίλυτες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαφωνίες, εντάσεις και ίσως τελικά και παρεξηγήσεις, που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις ανάμεσα σε σένα και τα μέλη της οικογένειας σου. Η επίδραση της Σελήνης από το Ζώδιο του Υδροχόου, όπου ακόμη βρίσκεται, τονίζει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου, με αποτέλεσμα να θυμάσαι ό,τι σε έχει στενοχωρήσει από την συμπεριφορά των άλλων και εκφράζεις τα παράπονα σου. Ναι μεν, μπορεί να θελήσεις να προσελκύσεις το ενδιαφέρον επάνω σου, αλλά με λάθος τρόπο που μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις και να αποξενωθείς. Η έντονη απασχόληση σου με τα οικογενειακά σου, δεν θα σου αφήσει χώρο και χρόνο για να ασχοληθείς με το ταίρι σου με τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλο αυτό το διάστημα, που η Σελήνη βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου, αισθάνεσαι μεγαλύτερες ευαισθησίες απέναντι στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα την επανεκτίμηση του πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι σχέσεις τους με σένα. Τονίζει την ανάγκη σου να νιώσεις κοντά σου τους δικούς σου ανθρώπους, τους συγγενείς και φίλους, τους γνωστούς σου, με κάθε δυνατό τρόπο, είτε με κάποιο τηλεφώνημα, είτε και από κοντά. Είναι ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε διαφορές επισκέψεις μαζί, ιδίως που τώρα που με την καλή ψυχική διάθεση που έχεις και εκδηλώνεις, η δημοτικότητα και των δυο σας θα σε ευχαριστήσει, καθώς και το αποτέλεσμα της, που είναι η δημιουργία στενότερων σχέσεων. Η προσέγγιση και η συντροφικότητα με τους ανθρώπους, παίζουν για σένα σήμερα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού και αν δεν έχεις ταίρι, κάποια νέα γνωριμία μπορεί να κάνεις εκεί που θα πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υλιστική πλευρά σου βγαίνει σήμερα για τα όσα μπορεί να σου λείψουν, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ανασφάλεια, αβεβαιότητα για το αύριο και το τι μπορεί να σου φέρει (πιο καλά, να σου πάρει). Εσύ αποφασίζεις με την επίδραση της Σελήνης που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου και σου προκαλεί την ανασφάλεια, να κάνεις διάφορα αποθέματα στο σπίτι σου, να βάζεις στην άκρη, κάθε λίγο και λιγάκι, ένα μικρό πόσο, σαν να έχεις έναν κουμπαρά που θα τον σπάσεις την ώρα της ανάγκης. Όλα όμως πρέπει να έχουν ένα μέτρο, δεν χρειάζονται ούτε υπερβολές, ούτε απόλυτη ξεγνοιασιά, ούτε στερήσεις αλλά ούτε και ασωτία. Μην δημιουργείς προστριβές με το ταίρι σου για τα έξοδα που κάνει, και εκεί μπορείς να υποδείξεις ήρεμα το μέτρο! Προσπάθησε να πετύχεις την αρμονία στα πάντα στην ζωή σου, την εντελέχεια που έλεγε ο Αριστοτέλης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια μπερδεμένη μέρα σήμερα για σένα που μπορεί να σου δημιουργήσει ανεπιθύμητες καταστάσεις, διενέξεις με συνεργάτες σου και διάλυση συνεργασιών, χωρισμό με το ταίρι σου. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο θα μπορείς να υποστηρίξεις τα θέλω σου, που νομίζεις ότι προηγούνται των πάντων. Από κακή  διατύπωση, αντίληψη και συμπεριφορά, και με την Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο σου, και σου προκαλεί κυκλοθυμία, σκαμπανεβάσματα κάθε στιγμή της διάθεσης σου, που κάνουν τους άλλους να μην ξέρουν πώς να σε αντιμετωπίσουν. Σίγουρα και έχεις εκνευρισμό, όμως μην τον αποδίδεις στην υποτιθέμενη καταπίεση που σου ασκεί το ταίρι σου. Αυτό δεν είναι παρά μια αστήρικτη πρόφαση. Δες τις ανάγκες σου, τα θέλω σου, πρόσεξε όμως αυτά να μην έχουν δυσάρεστες παρενέργειες στους γύρω σου και που είναι δική σου επιλογή ότι βρίσκονται εκεί.

ΙΧΘYΕΣ

Το να κλειστείς στον εαυτό σου και να παραμένεις αδρανής δεν είναι λύση! Απλώς και μόνο, επειδή πέφτεις επάνω σε κάποιες ανεξακρίβωτες πληροφορίες από μια συζήτηση που άκουσες και τυχαία και λαθραία σαν λαθρακουστής/τις, αν υποθέσουμε ότι την άκουσες και καλά, πανικοβάλλεσαι και γεμίζεις άγχος. Το κακό χειροτερεύει με την παρουσία της Σελήνης που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου, με το να επεκτείνεται το άγχος σου και για τις απλές καθημερινές δουλειές, που διεκπεραίωση τους είναι ζήτημα ρουτίνας. Το ταίρι σου, που προσπαθεί να σε κάνει να σκαφθείς λογικά, και να σε καθησυχάσει, σου δείχνει την οδό της αντικειμενικής αντιμετώπισης της φοβίας σου, υποδεικνύοντας σου, ότι όσες δουλειές αναβάλεις και αφήσεις εκκρεμείς, θα σε περιμένουν στη γωνιά αύριο παρέα με τις αυριανές, και τότε να δεις πώς θα τα βγάλεις πέρα!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment