PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ευνοούνται επαγγελματικές και αισθηματικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και οι σχέσεις σου είναι το κομμάτι της ζωής που σε απασχολεί περισσότερο. Έχεις την διάθεση να ακούσεις και να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και συνεργάτες, με μόνο σου στόχο να μην διαταραχθεί η υπάρχουσα κατάσταση. Ο φόβος της μοναξιάς είναι σημαντικός και γι’ αυτό είσαι διαλλακτικός σε ότι και αν σου ζητηθεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, καθώς δείχνεις να έχεις έντονο υποκειμενισμό, ανασφάλειες και φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια και όλο αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα συγκρουσιακό κλίμα με τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία και αντικειμενικότητα την κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και η καθημερινότητά σου είναι έντονη. Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στην δουλειά απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου, καθώς έχεις άγχος και νευρικότητα για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει και να είσαι άψογος. Έχεις την τάση να γίνεσαι επικριτικός με τους συναδέλφους σου και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός για να μην δημιουργήσεις προστριβές και διαμάχες. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία να προσπαθείς να ασκήσεις έλεγχο σε πρόσωπα τόσο του εργασιακού όσο και του προσωπικού σου περιβάλλοντος. Δείχνεις να μην μπορείς να δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα και οι συγκρούσεις να είναι σφοδρές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χαρά είναι εμφανής σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το παιδί που κρύβεις μέσα σου κάνει την εμφάνισή του και σκορπίζεις γέλιο και αισιοδοξία σε όποιον σε συναναστραφεί. Οι δημιουργικές σου δραστηριότητες είναι έντονες και δεν αφήνεις όποια καλλιτεχνική εκδήλωση θέλεις να συμμετάσχεις, καθώς αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να υπερβάλλεις στο τρόπο που εκδηλώνεσαι συναισθηματικά και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε φορτίζει συναισθηματικά, δείχνεις να μην μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή αντικειμενικά, προσπαθείς να ασκήσεις έλεγχο στους γύρω σου και αυτό είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα και εντάσεις. Καλό είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σε απασχολούν έντονα θέματα οικογενειακά που μπορεί να έχουν προκύψει, μπαίνεις σε συζητήσεις με τα οικεία πρόσωπά σου για να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. Σε διακρίνει έντονη εσωστρέφεια, δεν θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με πολύ κόσμο και προτιμάς να βρίσκεσαι στο ζεστό περιβάλλον του σπιτιού σου μαζί με τα δικά σου άτομα. Σκέφτεσαι συμπεριφορές και δράσεις σου τον τελευταίο καιρό και επαναξιολογείς την κατάσταση. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και είναι πολύ πιθανό να συγκρουστείς τόσο με οικεία πρόσωπα, όσο και με συνεργάτες αν δεν προσπαθήσεις να ελέγξεις τους φόβους, τις ανασφάλειες και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που σε διακρίνει.

ΛΕΩΝ

Είναι μία μέρα που θέλεις να ασχοληθείς με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητοί φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και εσύ έχεις όλη την διάθεση να επικοινωνήσεις μαζί τους και να προσπαθήσεις με τις απόψεις σου να βοηθήσεις σε όποια θέματα μπορεί να τους απασχολούν. Η έντονη κοινωνικότητά σου φέρνει προσκλήσεις για εκδηλώσεις και πάρτι και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία για να παρευρεθείς σε αυτές και να δώσεις το στίγμα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να χαλάσει την διάθεσή σου, αφού οι ανασφάλειες και η εσωτερική σου σύγκρουση είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε αυτούς που συναναστρέφεσαι, με συνέπεια να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς θέματα υλικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας. Λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες σε απασχολούν και προσπαθείς να δώσεις λύσεις. Αυτό σε επηρεάζει σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς νιώθεις να εξαρτάται η προσωπική σου αξία από την οικονομική σου ευμάρεια. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε διαδικασία να κάνεις σκέψεις για νέες πηγές εισοδήματος, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου βγάζει εντονότερα ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις, είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε υπερβολές και έλλειμμα αντικειμενικότητας, κάτι που θα επηρεάσει τις σχέσεις σου. Πρόσεξε γιατί το να εκτονωθείς στους γύρω σου θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπαίνεις στην διαδικασία να εξηγήσεις και να διεκδικήσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και συνεργάτες αυτά που θέλεις και η δυναμικότητα με την οποία το κάνεις μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Πρωταγωνιστείς όπου και αν βρεθείς, καθώς η ενεργητικότητά σου είναι έντονη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους γύρω σου. Νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα είναι πιθανό να υπάρξουν, αφού έχεις την βούληση να δραστηριοποιηθείς προς το καλύτερο. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω φορτίζει την διάθεσή σου, μπαίνεις στην διαδικασία να προσπαθήσεις να ελέγξεις καταστάσεις και πρόσωπα, χάνεις την αντικειμενικότητά σου και οι εντάσεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, είναι προ των πυλών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευαισθησία και συναισθηματικότητα είναι έντονη σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις από παρελθούσες καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Μπαίνεις σε μία εσωστρέφεια και αυτό μπορεί να σου κοστίσει σε καθημερινό επίπεδο, αφού δεν δείχνεις να μπορείς να συγκεντρωθείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Η ενασχόλησή σου με όποιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον έχεις θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να αφήσεις πίσω σου ότι σε πλήγωσε. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια όλο το ψυχικό δυναμικό που έχεις, να χαθείς μέσα στους φόβους και να προσπαθήσεις να ασκήσεις έλεγχο σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, δημιουργώντας προστριβές και συγκρούσεις. Δείξε αντικειμενικότητα για να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και οι φίλοι σου πρωταγωνιστούν και σήμερα, καθώς θέλεις να βρίσκεσαι μαζί τους και να συζητάς για ότι σε απασχολεί. Δραστηριοποιήσε έντονα σε ομάδες και συλλόγους που ασχολούνται με κοινωνικά θέματα που σε αφορούν, αφού θεωρείς ότι έτσι προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπαίνεις στην διαδικασία να θέσεις νέους στόχους ή να αναθεωρήσεις παλαιότερους που έχεις και βρίσκεις στήριξη στα φιλικά σου πρόσωπα για να προχωρήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει θέματα προσωπικών ανασφαλειών στην επιφάνεια, δείχνεις να μην έχεις διάθεση συνεννόησης και κατανόησης και μπαίνεις σε μία διαδικασία ελέγχου, δημιουργώντας έτσι συγκρούσεις με φίλους που δυσανασχετούν με την συμπεριφορά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σου εξέλιξη είναι άκρως σημαντική, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό και εσένα να προσπαθείς να ανταποκριθείς με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό σε ότι υποχρεώσεις έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Ο στόχος σου είναι η προσωπική σου ανέλιξη, καθώς αυτό είναι κάτι σημαντικό για εσένα. Θεωρείς ότι πρέπει να επιβραβευτείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που δείχνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε συγκρουσιακή διάθεση, καθώς μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν αναγνωρίζεται ότι προσφέρεις, υπερβάλλεις στην συμπεριφορά σου, χάνεις την κατανόησή σου και προσπαθείς να εξουσιάσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν είναι έντονα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμός και προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις διάθεση να φιλοσοφήσεις και να ταξιδέψεις με το νου και την καρδιά σε άλλα μέρη που σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το κέφι σου είναι στα ύψη, η αισιοδοξία σου είναι εμφανής και αυτό σε κάνει να πρωταγωνιστείς στις παρέες που βρίσκεσαι. Είναι πιθανό να ασχοληθείς με νομικά θέματα που μπορεί να έχεις σε εκκρεμότητα ή ακόμα με επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες που θεωρείς ότι προσφέρουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει ανασφάλειες και φόβους από το παρελθόν στην επιφάνεια, χάνεις το κέφι σου και την αισιοδοξία σου και δεν θα σου είναι δύσκολο να συγκρουστείς με όποιον διαφωνήσει μαζί σου, χάνοντας το μέτρο.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ξυπνάς με έναν εκνευρισμό που δεν μπορείς να προσδιορίσεις. Σε διακρίνει εσωστρέφεια και καχυποψία και αυτό φαίνεται και στις σχέσεις με τους γύρω σου, καθώς προτιμάς να είσαι παρατηρητικός και να μην εκφράζεις αυτά που νιώθεις. Οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο ή κληρονομικά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν και θα πρέπει να δρομολογήσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Μπορεί επίσης να προκύψουν οικονομικά ζητήματα από συνεργασίες που πιθανά να έχεις και θα πρέπει να μπεις σε διαδικασία διαλόγου. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ με την σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυναμιτίζει το κλίμα, καθώς βγάζεις έντονες ανασφάλειες και απωθημένα που είναι πιθανό να εκδηλώσεις σε φιλικά σου πρόσωπα και να δημιουργηθούν έντονες προστριβές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment