PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με μεγάλη υποστήριξη στη Ριζούπολη ο Ατρόμητος


Οι πληροφορίες του PeristeriNews.gr για τη σημερινή αναμέτρηση του Ατρόμητου στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρουν ότι η κινητικότητα του κόσμου για το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Άλλωστε είναι το πρώτο ματς της Περιστεριώτικης ομάδας εκτός έδρας αλλά εντός Αθήνας και οι φίλαθλοι του Ατρομήτου θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια εξέδρα ανάλογη της πορείας της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας η θύρα των φιλοξενούμενων που παραχώρησε ο Απόλλωνας στη Ριζούπολη αναμένεται να έχει περισσότερους από 500 Περιστεριώτες που θα υποστηρίξουν την ομάδα μας προκειμένου να πάρει ακόμα ένα διπλό στη φετινή Superleague.

Η ώρα του αγώνα (19.30), η κοντινή απόσταση της Ριζούπολης και η τιμή του εισιτηρίου (12€) βοηθάνε κατά πολύ τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του εξαιρετικού Ατρόμητου ώστε οι παίκτες της ομάδας να νιώσουν σα να παίζουν στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζουμε για όσους ενδιαφέρονται να βρεθούν στη Ριζούπολη και να υποστηρίξουν την ομάδα της πόλης μας ότι τα εισιτήρια θα πωλούνται στο εκδοτήριο της Θύρας 3 της Ριζούπολης και αφορούν τη Θύρα 6. Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι στα 12€.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment