PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επιφυλακτικοί με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Έχει κάποιες ιδιορρυθμίες η σημερινή ημέρα για σένα, αφού από την στιγμή που αρχίζει, στο μυαλό σου έχεις καρφωμένη την ιδέα του πως θα κατορθώσεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε διασκεδάζουν και σκέφτεσαι μόνο αυτά, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη η οποία ήδη από χθες το μεσημέρι έχει περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να κατορθώσεις να οργανώσεις την σημερινή σου ημέρα όπως ακριβώς την επιθυμείς. Το δε εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, σου ανοίγει τον δρόμο για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να φλερτάρεις. Παράλληλα, η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που με τα πέπλα της ομίχλης του, θολώνει το τοπίο και σε παρασύρει να συγχέεις αυτά που ονειρεύεσαι με τα όσα είναι ρεαλιστικά είναι πραγματοποιήσιμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη που από χθες το μεσημέρι έχει περάσει στο περιβάλλον του Τοξότη, σου έρχονται στο μυαλό διάφορες αναμνήσεις, άλλες σε κάνουν να αναπολείς και άλλες να σου θυμίζουν καταστάσεις που κάμπτουν τις συναισθηματικές σου αντιστάσεις, αφήνοντας σε ανυπεράσπιστο/η. Το δε εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, σου δίνει την ευκαιρία για μια ανάπαυλα, μια δυνατότητα ανάπαυσης και αποφόρτισης από την ρουτίνα σου. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που δημιουργεί σύγχυση στην ικανότητα σου να κρίνεις σωστά στις οικονομικές σου υποθέσεις, με αποτέλεσμα να προστίθεται και η συναισθηματική αστάθεια σου, και αυτές οι συνθήκες να σε εμποδίζουν να πάρεις σωστές αποφάσεις και να βρεις λύσεις που θα συμβάλουν θετικά στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φιλειρηνική διάθεση που σε διακρίνει σήμερα, σε κάνει να θέλεις να συμπλεύσεις απόλυτα με τις απόψεις όλων των γύρω σου και σε όλα τα πεδία , από τους πιο κοντινούς σου, μέχρι και τους συνεργάτες σου, αφού δεν έχεις καμία διάθεση για διαφωνίες και διενέξεις μαζί τους. Σε αυτό το κλίμα συνεννοήσεως, σε οδηγεί η Σελήνη που από χθες το μεσημέρι έχει περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη και παράλληλα σχηματίζει και εξάγωνο με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού που ευνοεί κάθε είδους σχέσεις, ιδίως τις προσωπικές. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που σε παραπλανά και σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα, ώστε να παίρνεις λανθασμένες αποφάσεις. Κάθε εκτίμηση που θα κάνεις σήμερα είναι παρακινδυνευμένη, ιδίως αν άφορα σχέσεις ή συνεργασίες, επειδή μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι λανθασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ραθυμία που σε κατέχει σήμερα, υπερισχύει του καθήκοντος σου να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις που συνεπάγονται από τις εκκρεμείς δουλειές που δεν έχεις κάνει, καθώς δείχνεις απροθυμία. Η παρουσία από χθες το μεσημέρι της Σελήνης στο Ζώδιο του Τοξότη και παράλληλα το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, είναι ευνοϊκό στο να σου προσφέρει και ευκαιρίες μα και δυνατότητες επαγγελματικής φύσεως, που μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Ενώ συμβαίνουν αυτά, η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που σε εμποδίζει να στραφείς σε όσα πρακτικά έχεις υποχρέωση να κάνεις. Το αποτέλεσμα είναι να συσσωρεύονται, με συνεπακόλουθο να επιτείνεται η απροθυμία σου, και προκειμένου να τις αποφύγεις, βάζει το δαχτυλάκι του ο απατηλός Ποσειδώνας και χρησιμοποιείς τις μεθόδους του, τα ψέματα. Επειδή όμως τα ψέματα δεν έχουν πόδια να σταθούν, αναλογίσου τις συνέπειες αν αποκαλυφθούν και βρεθείς εκτεθειμένος/η!

ΛΕΩΝ

Και ευαισθησίες και δημιουργικότητα, και ανάγκες έκφρασης και ταλέντο θα χαρακτηρίζουν σήμερα την διάθεση σου. Θέλεις να βγάλεις προς τα έξω αυτά που νιώθεις, να εκφραστείς με όποιο τρόπο εσύ αισθάνεσαι καλύτερο να τα εξωτερικεύσεις, με όποια από τις καλές τέχνες μπορείς να τα αποδόσεις. Η Σελήνη που από χθες το μεσημέρι έχει πια περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει να νιώθεις επιτακτική την ανάγκη να βγάλεις με το τραγούδι, με την μουσική, τον χορό, τα εικαστικά, τα τεχνουργήματα, την ποίηση, όλα αυτά που η καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου θέλει να εκφράσει. Παράλληλα και το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, δημιουργεί τις συνθήκες να αποκτήσεις και νέες γνωριμίες αλλά και να σου προκύψουν και να μπλεχτούν και νέα ειδύλλια κυρίως από τον περίγυρο σου. Αυτές οι καταστάσεις θα επηρεαστούν και από το τετράγωνο που σχηματίζεται από την Σελήνη και τον Ποσειδώνα και που σε οδηγεί σε δημιουργία πλήθους συναισθημάτων, αν δεν βρουν προς τα πού να εκτονωθούν, οπότε, ενεργοποιήσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν σήμερα όλα θα σου φταίνε για κάθε προσπάθεια σου που δεν θα καρποφορεί όπως και όσο θα ήθελες, θα βρίσκεις εύκολους στόχους όλους τους άλλους και ακόμη περισσότερο τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους που είναι οι οικείοι σου. Η παρουσία της Σελήνης που από χθες το μεσημέρι έχει περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη και τώρα σχηματίζει και ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, κάνει το κλίμα που επικρατεί κάπως πιο ανάλαφρο, όχι γιατί εσύ έχεις σταματήσει να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις, αλλά γιατί τα καταφέρνεις αυτό να γίνεται με τέτοιο χαδιάρικα, παραπονιάρικα, χαριτωμένο θες να πεις τρόπο, που όλοι το βρίσκουν διασκεδαστικό. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που σε σπρώχνει σε υπερβολές συναισθηματικού χαρακτήρα τις όποιες κάπως πρέπει να μαζέψεις και να λογικευτείς.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τα επικοινωνιακά σου βρίσκονται στο φόρτε τους, και συ επιδιώκεις να έλθεις σε επαφή με τα πρόσωπα που αποτελούν τον περίγυρο σου συγγενικό και φιλικό, επειδή η Σελήνη έχει από χθες το μεσημέρι περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη και ευνοεί τέτοιες ενέργειες που αποσκοπούν στην ανάπτυξη των δημοσίων σχέσεων. Εκτός αυτού, η Σελήνη σχηματίζει και εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον πλανήτη κυβερνήτη σου, που βρίσκεται στο Ζώδιο σου, και αυξάνει την γοητεία σου και σε βάζει στο επίκεντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος, με συνέπεια να δέχεσαι διαφορές κρούσεις και πολιορκίες που αποσκοπούν στην κατάκτηση σου. Παράλληλα, η Σελήνη σχηματίζει και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που παραμορφώνει και μεγεθύνει την εικόνα που έχεις σχηματίσει, με αποτέλεσμα να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές αλλά και να κάνεις και να πεις υπερβολές που νομίζεις ότι θα προκαλέσουν εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα που η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη, όπου ήδη είχε περάσει από χθες το μεσημέρι, και συ εξακολουθείς να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, (τι πρωτότυπο!). Η κατάσταση και η εξέλιξη τους η οποία διαφαίνεται, σε γεμίζουν αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ανησυχία. Σε βοήθεια σου για να βγεις από αυτή την δύσκολη κατάσταση, έρχεται το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, το οποίο σε φέρνει σε κάπως πλεονεκτικότερη θέση, με το να σε ευνοήσει να κάνεις νέες διαπραγματεύσεις και ίσως και να καταρτίσεις νέες συμφωνίες ή και να αναθεωρήσεις παλαιότερες. Όμως παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που με την απατηλή του επίδραση, θα σε κάνει να εστιαστείς σε απόκτηση πραγμάτων που στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητα ή και στην κάλυψη αναγκών που δεν υπάρχουν, με δυσμενή αντίκτυπο στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την παρουσία της Σελήνης από χθες το μεσημέρι στο Ζώδιο σου, γεμίζεις από πλήθος συναισθημάτων που οφείλονται σε αντικρουόμενες απόψεις  που σου προκύπτουν από την προσπάθεια σου να αξιολογήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου χωρίς όμως να μπορείς να πάρεις κάποια ασφαλή απάντηση. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, που έχει τόσο ισχυρή επίδραση σε σένα, ώστε να προκαλείς τον θαυμασμό και να προσελκύεις ολοένα και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Όμως μη μένεις μονό σ’ αυτά και εφησυχάζεις, η Σελήνη παράλληλα σχηματίζει και ένα τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα, που σου προκαλεί παραπλανήσεις και δεν αφήνει τον ορθολογισμό σου να λειτουργήσει, οπότε κάθε τι που θα αποφασίσεις σήμερα δεν θα έχει την εγγύηση ότι είναι σωστό. Ανάβαλλε κάθε λήψη αποφάσεως και κράτα μικρό καλάθι για τις νέες γνωριμίες έως ότου αυτές αποδείξουν την αξιοπιστία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα σου βγαίνει η διακριτικότητα πολύ πιο έντονα, ενώ κάτω από άλλες συνθήκες υποδεικνύεις εμπράκτως ποιες πραγματικά είναι οι επιθυμίες σου και όχι φραστικά. Επομένως, παραμένεις εθελοντικά στο περιθώριο, στην σκιά και την αφάνεια εξασφαλίζοντας αυτό που επιθυμείς περισσότερο που δεν είναι κάτι άλλο από την ησυχία και την ψυχική σου ηρεμία. Αυτό σου το υπαγορεύει η Σελήνη που από χθες το μεσημέρι έχει περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη. Όμως το εξάγωνο που παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, θα σε ξυπνήσει ευχάριστα από το λήθαργο που επεδίωκες να βρεθείς με ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, που θα σε κάνουν να αναπτερωθεί το ηθικό σου. Το δε τετράγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σου φέρει παραπλανήσεις και σύγχυση ώστε να κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις των κινδύνων που σε απειλούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη να έχει ήδη από χθες το μεσημέρι περάσει στο Ζώδιο του Τοξότη, συνεχίζεται η ίδια ευνοϊκή επίδραση που κάνει και αυτήν ημέρα να δείχνει ενδιαφέρουσα και ευχάριστη. Η χθεσινή σου ενασχόληση με ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες συνεχίζεται με την ίδια επιτυχία και οι σχέσεις σου με τους ομοϊδεάτες σου γίνονται στενότερες, προς μεγάλη ευχαρίστηση και των δύο μερών. Το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, σε ευνοεί αλλά και σε διευκολύνει να πλησιάσεις κάθε αντικείμενο των αισθηματικών σου πόθων. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνο με τον απατηλό και πλάνο Ποσειδώνα, που σου υπογραμμίζει ότι μπορεί να εξαπατηθείς σε κάποιο ζήτημα και παράλληλα να παρασυρθείς και να εξαπατήσεις και συ, γιατί όλα τα νομίσματα έχουν δυο όψεις. Προσπάθησε να αναβάλλεις κάθε λήψη αποφάσεως, γιατί δεν υπάρχουν τα εχέγγυα ότι θα είναι σωστή με τον Ποσειδώνα στη γειτονιά.

ΙΧΘYΕΣ

Και πάλι τα επαγγελματικά σου και το τι προσδοκάς και επιδιώκεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Εκεί είναι στραμμένη όλη σου η προσοχή και η φροντίδα, προκειμένου με τις ενέργειες σου να προκαλέσεις ευμενή σχόλια και καλές κριτικές στον εργασιακό σου χώρο. Με την Σελήνη να βρίσκεται Ίδη από χθες το μεσημέρι στο Ζώδιο του Τοξότη και να σχηματίζει την ίδια στιγμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού, σου παρέχεται η εύνοια του να κάνεις την πρώτη αρχή των επιδιώξεων σου για την αναγνώριση και την επαγγελματική σου καταξίωση τις όποιες τόσο καιρό επιθυμείς διακαώς. Όμως υπάρχει και το τετράγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον απατηλό Ποσειδώνα και που υπονομεύει με την πλάνη που τον συνοδεύει, κάθε προσπάθεια για ευθυκρισία, και εν προκειμένω για την επίτευξη επαγγελματικών επιδιώξεων. Πιθανόν στην περίπτωση σου να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και αυταπάτες, οπότε κράτησε συντηρητική στάση και μην χαρίζεις την εμπιστοσύνη σου όπου να ‘ναι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment