PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρωτιά και πρόκριση για την ομάδα παίδων – κορασίδων της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου


Με το απόλυτο των έξι νικών σε ισάριθμους αγώνες, η ομάδα παίδων – κορασίδων της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου κατέκτησε την πρώτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Αττικής και ταυτόχρονα εξασφάλισε και το εισιτήριο για την τελική Πανελλήνια φάση.

Με το απόλυτο των έξι νικών σε ισάριθμους αγώνες, η ομάδα παίδων – κορασίδων της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου κατέκτησε την πρώτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Αττικής και ταυτόχρονα εξασφάλισε και το εισιτήριο για την τελική Πανελλήνια φάση, όπου θεωρείται και το μεγάλο φαβορί για την δεύτερη συνεχόμενη τελική κατάκτηση του τροπαίου.

Η τελική φάση θα γίνει και φέτος στον εξαιρετικό χώρο του ξενοδοχείου «ΑΛΚΥΩΝ», στο Βραχάτι, με συνδιοργανωτές την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, την Π.Σ. Περιστερίου, τη ΣΑΚ «Αργοναύτης» και το Δήμο Βέλου – Βόχας, το χρονικό διάστημα 16 – 18 Δεκεμβρίου 2011.

Εκεί, η πολύ ισχυρή Περιστεριώτικη ομάδα θα ενισχυθεί και με το 16χρονο Παντελή Τζουγανάκη αλλά και με τον Πρωταθλητή Ευρώπης στους 10χρονους, Ευγένιο Ιωαννίδη.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αττικής, οι παίδες και οι κορασίδες της Π.Σ. Περιστερίου κέρδισαν κατά σειρά το ΣΑΣ Κορωπίου 5 -1, το ΔΗΚΕΠ Α. Λιοσίων 5 -1, τον Πειραϊκό 5 -1, το Σ.Ο. Αιγάλεω 4,5 – 1,5, το Φυσιολάτρη στη Νίκαια 3,5 – 2,5 και τον Γ.Σ. Ασπρόπυργου 4 – 2.

Αγωνίστηκαν οι Γιάννης Σταθόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Φραγκίσκος Τσίρος, Διονύσης Καββαδάς, Ελένη Φράγκου, Δανάη Κοκόση, Ελένη Κόκοτα και Φωτεινή Κόκοτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment