PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει το έλλειμμα αξιοπιστίας του


Την αποπομπή του Γιώργου Κατρούγκαλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η τοποθέτηση στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη προήλθε από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος τόνισε «Ο Γιώργος Κατρούγκαλος έφυγε, αλλά ο νόμος του μένει. Και ας ξέρουν οι πολίτες, πως αυτό συμβαίνει, γιατί το επέλεξε η Νέα Δημοκρατία διατηρώντας τις αδικίες του».

Με τον κ. Μάντζο να προσθέτει «Από τις πολιτικές τους παλινωδίες για κυβερνήσεις ηττημένων, ανοχής, ειδικού σκοπού έως τις ασυνάρτητες προτάσεις τους για τα προβλήματα των πολιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει το έλλειμμα αξιοπιστίας του, που τον καθιστά χρυσό χορηγό της Νέας Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωσή του, ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, θα αυξήσει τις ασφαλιστικές εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες κατά 20%.

Η δήλωση Κατρούγκαλου προκάλεσε σεισμικές αναταράξεις και ανάγκασε ακόμη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του πρώην υπουργού και συνεργάτη του να διευκρινίσει σε συνέντευξή του ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει κανενός είδους πρόβλεψη για αύξηση εισφορών.

Λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση του μεγαλοπρεπούς αδειάσματος του Γιώργου Κατρούγκαλου από τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. «Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη για τη χθεσινή μου τοποθέτηση και δηλώνω ότι αποσύρομαι από την εκλογική μάχη» έγραψε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment