PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/5


Έξι νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε την αμερικάνικη θεαματική περιπέτεια «Fast X», η δέκατη συνέχεια του γνωστού κινηματογραφικού των «Μαχητών του Δρόμου», τρεις γαλλικές ταινίες, με το δικό τους ενδιαφέρον, η «Νυρεμβέργη», με τον Νικολάι Λέμπεντεφ να κινηματογραφεί μια ιστορία γύρω από την πιο πολύκροτη δίκη του 20ου αιώνα και την ισπανική κωμωδία «Το τεστ», σε σκηνοθεσία Nτάνι ντε λα Όρντεν.

«Fast X»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ
Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Τζέισον Μομόα, Άλαν Ρίτσον, Ρίτα Μορένο, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ, Σουνγκ Τσανγκ, Μπρι Λάρσον, Σαρλίζ Θερόν,Ταϊρίζ Γκίμπσον

«Ο Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν»

Κομεντί, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2022. Η 90χρονη Μαντλέν, καλεί ένα ταξί. Ο Σαρλ, ένας απογοητευμένος από τη ζωή του οδηγός με τρυφερή καρδιά, δέχεται να την περάσει, από τα μέρη που επηρέασαν τη ζωή της. Μέσα από τους δρόμους του Παρισιού, αποκαλύπτεται το εξαιρετικό παρελθόν της. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, θα δημιουργηθεί μια φιλία, που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καρόν
Πρωταγωνιστούν: Ντάνι Μπουν, Λιν Ρενό, Αλίς Ισάζ, Ζουλί Ντελαρμέ

«Ο Τελευταίος Χορός»

Κομεντί, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2022. Η Ελίζ νόμιζε ότι είχε την τέλεια ζωή: τον ιδανικό σύντροφο και μια καριέρα ως μπαλαρίνα. Όλα γκρεμίζονται όταν τσακώνει τον φίλο της με την αναπληρώτρια χορεύτριά της, και αφού τραυματίζεται στη σκηνή, όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει να χορέψει ξανά. Ο δρόμος για την φυσική αλλά και ψυχολογική ανάκαμψη θα την οδηγήσει, μακριά από το Παρίσι σε μία γραφική τοποθεσία, όπου οι φίλοι, ένας νέος έρωτας και η ελευθερία του σύγχρονου χορού θα την βοηθήσουν να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της, αλλά πιο σημαντικά, με τον ίδιο της τον εαυτό.

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Κλαπίς
Πρωταγωνιστούν: Μαριόν Μπαρμπό, Πίο Μαρμάι, Ντενίς Πονταλιντές, Φρανσουά Σιβίλ

«Σιμόν Βέιλ: Η Γυναίκα του Αιώνα»

Βιογραφικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2022. Το πεπρωμένο της Σιμόν Βέιλ, τα παιδικά της χρόνια, οι πολιτικές της μάχες, οι τραγωδίες της. Το επικό και οικείο πορτρέτο μιας γυναίκας με εξαιρετική σταδιοδρομία που συγκλόνισε την εποχή της, υπερασπιζόμενη ένα ανθρωπιστικό μήνυμα που παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Νταχάν
Πρωταγωνιστούν: Έλσα Ζιλμπερστάιν, Ρεμπέκα Μάρντερ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Ελοντί Μπουκέ

«Νυρεμβέργη»

Ιστορικό δράμα, ρώσικης και διεθνούς συμπαραγωγής του 2023. Ένας νεαρός Σοβιετικός αξιωματικός αποστέλλεται ως μεταφραστής από το Βερολίνο στην Νυρεμβέργη, όπου θα διεξαχθεί η δίκη των κορυφαίων ναζί εγκληματιών πολέμου. Ενώ αναζητά τον χαμένο στον πόλεμο αδελφό του, θα παρασυρθεί σε μια ύποπτη ερωτική ιστορία και θα μπλεχτεί σε μια περίπλοκη συνωμοσία.

Σκηνοθεσία: Νικολάι Λέμπεντεφ
Πρωταγωνιστούν: Σεργκέι Κέμπο, Λιούμπφ Ακσιόνοβα, Εβγκένιν Μιρόνοφ

«Το Τεστ»

Κωμωδία καταστάσεων και χαρακτήρων, ισπανικής παραγωγής του 2022. Ένα παντρεμένο ζευγάρι τριαντάρηδων με οικονομικά προβλήματα επισκέπτεται έναν παλιό φίλο, ο οποίος έχει γίνει πάμπλουτος, και με αφορμή το δίλημμα ενός βιβλίου αυτοβοήθειας τους βάζει να αποφασίσουν αν θέλουν εκατό χιλιάδες ευρώ τώρα ή ένα εκατομμύριο σε δέκα χρόνια.

Σκηνοθεσία: Ντάνι ντε λα Ορντέν
Πρωταγωνιστούν: Αλμπέρτο Σαν Χουάν, Μίρεν Ιμπαργουρέν, Κάρλος Σάντος, Μπλάνκα Σουαρέζ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 18/5-24/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment