PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαδήμος: Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν


Αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταργηθεί το χαράτσι καθώς, όπως είπε, είναι απαραίτητο μέτρο για την δημοσιονομική ανάταξη της χώρας.

Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταργηθεί το χαράτσι καθώς, όπως είπε, είναι απαραίτητο μέτρο για την δημοσιονομική ανάταξη της χώρας.

Ο κ. Παπαδήμος μιλώντας στη Βουλή, στην Ωρα του Πρωθυπουργού, απάντησε σε ερώτηση της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα που του ζητούσε την πλήρη κατάργηση του τέλους, επισήμανε ότι διαχρονικά στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα καθώς οι συνεπείς φορολογούμενοι φορτώνονται τα βάρη και των υπολοίπων.

Ο πρωθυπουργός παρέπεμψε στη νέα εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που μεταξύ άλλων προβλέπει βελτιώσεις και ελαφρύνσεις για πολύτεκνους με χαμηλό εισόδημα, για μακροχρόνια άνεργους και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι διορθώσεις στις περιπτώσεις που οι Δήμοι διατηρούσαν λανθασμένα αρχεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment