PeristeriNews.gr
Συνταγές

Παγωτό καϊμάκι


Φτιάξτε εύκολα παραδοσιακή και μοναδική γεύση από σπιτικό παγωτό.

Υλικά

1 κουτί σαντιγί σε σκόνη
1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φυτική κρέμα γάλακτος
1 βανίλια
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου σε σκόνη

Εκτέλεση

– Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί, το ζαχαρούχο γάλα, τη φυτική κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τη μαστίχα Χίου, τη βανίλια και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.

– Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 8-10 ώρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment