PeristeriNews.gr
Περιβάλλον

Οι τετράποδοι άσοι του σερφ (photos)


Ισορροπία, συγκέντρωση και ενθουσιασμός. Τα 65 σκυλιά που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό διέθεταν αυτά τα χαρίσματα και προσέφεραν πλούσιο θέαμα.

Ισορροπία, συγκέντρωση και ενθουσιασμός. Τα 65 σκυλιά που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό διέθεταν αυτά τα χαρίσματα και προσέφεραν πλούσιο θέαμα.

Στην Καλιφόρνια διοργανώθηκε ο 6ος ετήσιος διαγωνισμός ιστιοσανίδας –ένας από τους πλέον δημοφιλείς- και οι ιδιοκτήτες πήγαν τους τετράποδους φίλους τους, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Περίπου 2.500 άτομα βρέθηκαν στην παραλία Huntigton και κατάφεραν να συγκεντρώσουν περί τα 6.000 δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η γιορτή διήρκεσε τρεις μέρες, με τους τετράποδους άσους να λαμβάνουν μέρος ανά κατηγορία βάρους, ενώ τη μία μέρα έκαναν σερφ μαζί με τα αφεντικά τους. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πολλές ράτσες σκύλων να ισορροπούν με μαεστρία στη σανίδα και να δίνουν «μάχη» με τα κύματα, ενώ υπήρξαν και στιγμές που οι… βουτιές στο νερό ήταν εξίσου θεαματικές. Βέβαια, όλα τους φορούσαν ειδικό τζάκετ-σωσίβιο.

«Είναι το μεγαλύτερο γεγονός εδώ. Είναι εκπληκτικό και θεαματικό να βλέπεις σκύλους να σερφάρουν και κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερο», ανέφερε μία εκ των διοργανωτών, η Λίσα Σκόλμαν.

Νικητής στη μικρή κατηγορία ήταν ένα σκυλάκι ονόματι Kiehi, στη μεσαία η Brandy και στη μεγάλη ο Kalani, ενώ στην extra-large ο Kona Kai.

Δείτε τους:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι εταιρείες πλαστικών εξαπάτησαν το κοινό σχετικά με την ανακύκλωση

Peristeri News

Οι πολικές αρκούδες σε κίνδυνο λιμοκτονίας

Peristeri News

Ο φετινός Ιανουάριος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά

Peristeri News

Leave a Comment