Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Ο Παπανδρέου εφάρμοσε αντικοινωνική πολιτική»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ότι είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την πιο αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόστηκε στη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες και που έφερε το ΔΝΤ κατηγορεί τον τέως πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης.

Ότι είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την πιο αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόστηκε στη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, που έφερε το ΔΝΤ και ταυτίστηκε με τα συμφέροντα της διεθνούς τραπεζοκρατίας, κατηγορεί τον τέως πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης.

Με τη σημερινή του ομιλία, τονίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ, ο κ. Παπανδρέου «απέδειξε πως ή έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή θεωρεί τους πολίτες αυτής της χώρας κρετίνους» και καταλήγει λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι βέβαιος πως ο ίδιος και οι υποστηρικτές της πολιτικής του μνημονίου θα εισπράξουν το τίμημα που αντιστοιχεί στη ζημιά που έχουν κάνει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης από τη ΔΕΘ: «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment