PeristeriNews.gr
Περιβάλλον

Νυχτερινό τρέξιμο στην Αθήνα στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS


Η Energizer, προκειμένου να στηρίξει την One Million Lights, διοργανώνει το Energizer Night Run σε 11 πόλεις παγκοσμίως.

Η Energizer, προκειμένου να στηρίξει την One Million Lights, διοργανώνει το Energizer Night Run σε 11 πόλεις παγκοσμίως. H Energizer Ελλάς με την ενέργεια αυτή θα στηρίξει και τα Παιδικά Χωριά SOS.

Όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις εγγραφές καθώς και ένα επιπλέον ποσό που έχει ήδη οριστεί, θα δοθεί στα Παιδικά Χωριά SOS προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Αθήνα θα είναι μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσει το Energizer Night Run, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, με τη συνεργασία του Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου της Αθήνας. Η έναρξη θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 19.00 μ.μ.

Κάθε συμμετέχων στο Night Run θα παραλάβει ένα φακό κεφαλής Energizer (Headlight) που καλείται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα καθώς και ένα συλλεκτικό τεχνικό T-shirt Energizer Night Run Mizuno, το οποίο επίσης καλείται να φορέσει κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία ChampionChip και για κάθε δρομέα θα καταγραφεί και ο καθαρός του χρόνος (από τη στιγμή που θα περάσει τη γραμμή της εκκίνησης). Όλοι όσοι ξεκινήσουν τον αγώνα, θα λάβουν ένα αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο συμμετοχής.

Διαδρομή: Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας – Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου (Απόσταση: 5 χλμ)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα αρπακτικά πουλιά επιστρέφουν στο Δάσος της Δαδιάς

Peristeri News

Geo.fr: Δύο ελληνικές παραλίες στις 15 ομορφότερες της Ευρώπης

Peristeri News

Πού θα είναι ορατή και ποιες ώρες η έκλειψη ηλίου

Peristeri News

Leave a Comment