PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Η Ν.Δ. ουρά συμφερόντων για ακόμη μια φορά


«Η αξιωματική αντιπολίτευση, αντί να έχει το δικό της πολιτικό στίγμα, επιλέγει για άλλη μια φορά να είναι ουρά των συμφερόντων», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε παρέμβασή του στη Βουλή.

Απαντώντας στην κριτική που είχε ασκήσει νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο κ. Παππάς έκανε λόγο για «ύβρεις και συκοφαντίες. «Η υποχρέωσή σας να συμβάλετε στη συγκρότηση του ΕΣΡ δεν είναι υπό αίρεση ούτε μπορεί να μπαίνει υπό όρους», τόνισε.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της Ν.Δ. ο κ. Παππάς είπε: «Βγείτε και πείτε στον λαό να επιστραφούν πίσω τα λεφτά που πρώτη φορά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών τα λεφτά που ποτέ εσείς δεν τολμήσατε να εισπράξετε αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωσή σας».

«Έχει ολοκληρωθεί ένας διαγωνισμός. Έχετε ακόμη μια δυνατότητα για να μπορέσουμε να πάμε μια σύνθεση που εκφράζει τους πάντες», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «ο δικός μας νόμος είχε τις περισσότερες αρμοδιότητες για το ΕΣΡ. Επιλέξατε συνειδητά να τον υπονομεύσετε και τώρα πληρώνετε τις συνέπειες αυτών των πολιτικών επιλογών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment