PeristeriNews.gr
Πολιτική

Είστε η αιτία της διαπλοκής κατηγόρησε τη ΝΔ ο Γ. Κατρούγκαλος


Στα πυρά του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, με αφορμή το ζήτημα της συγκρότησης του ΕΣΡ και την απόφαση του ΣτΕ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Παίρνοντας το λόγο μετά την ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Εργασίας κατηγόρησε τη ΝΔ για τη διαπλοκή: «Εσείς είστε η αιτία της διαπλοκής. Διαβάσατε καλά την ανακοίνωση της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων. Πού τα αποδίδει τα όσα καταγγέλλει; Στη διαπλοκή. Ποιοι έφτιαξαν αυτό το σύστημα διαπλοκής; Πώς τολμάτε να μιλάτε για παρακράτος; Πότε έφτιαξε η Αριστερά παρακράτος και διαπλοκή;» ρώτησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και τόνισε: «Αλλά η βαθύτατη υποκρισία σας φαίνεται ακόμα και τώρα ενώ μιλάτε για Σύνταγμα δεν ανταποκρίνεστε να συγκροτήσετε το ΕΣΡ. Εμείς ήλθαμε για να διαλύσουμε το σύστημα διαπλοκής και να υπηρετήσουμε το κράτος δικαίου».

Με αφορμή τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη: «Επειδή μιλήσατε για ενότητα του λαού. Τώρα που ξεκινά η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, είστε ως κόμμα υπέρ της επιστροφής των συλλογικών διαπραγματεύσεων ή είστε με το ΔΝΤ; Το παρελθόν σας σάς χαρακτηρίζει».

«Η κυβέρνησή μας και ο κ. Παππάς, έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, όχι σαν και εσάς τους παλαιοκομματικούς- εκεί πού είχατε φέρει στη χώρα και είναι ο λόγος που εσείς είστε στην αντιπολίτευση και εμείς εδώ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment