PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κρίνεται το μέλλον του Άνχελ Λόπεθ στον Ατρόμητο


Η τριάρα του Βόλου στον Ατρόμητο έριξε ακόμα χαμηλότερα το ηθικό στους ιθύνοντες και τον κόσμο στο Περιστέρι.

Μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες έχει ήδη ξεκινήσει εφιαλτικά με τον Ατρόμητο να έχει μόλις 1 βαθμό σε 3 ματς και αυτό με υπέρβαση στο Καραϊσκάκη.

Δυστυχώς στα ματς που η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έπαιζε με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους κατάφερε να έχει δυο σερί αρνητικά αποτελέσματα με τον Άρη να έρχεται τη Δευτέρα στο Περιστέρι.

Η απογοήτευση φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ισπανό προπονητή που δεν έχει ακόμα μπορέσει να δείξει μια θετική εικόνα έχοντας ίσως το καλύτερο υλικό όλων των εποχών από οικονομικής άποψης.

Τον τελικό λόγο για την παραμονή ή μη του προπονητή έχει αναμενόμενα ο Γιώργος Σπανός, που ήταν ένας εκ των υπερμάχων της πρόσληψης του Ισπανού το καλοκαίρι.

Μάλιστα έκανε την υπέρβαση δίνοντάς του ότι ζήτησε και ακόμα παραπάνω αλλά μέχρι στιγμής η εικόνα του Ατρόμητου προβληματίζει.

Στις συνομιλίες μετά το ματς με τον Βόλο δεν έλειψαν και οι μουρμούρες για κάποιους συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας που δεν δείχνουν τα απαραίτητα δείγματα ψυχής αγωνιστικά.

Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα αλλά κρίνοντας από παλιότερες επιλογές του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ενδεχομένως να δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στον Ισπανό στο επερχόμενο ματς με τον Άρη στο Περιστέρι.

Πάντως οι μνηστήρες καιροφυλακτούν με βασικότερο αυτόν που είχε πολλούς φανατικούς υποστηρικτές το καλοκαίρι αλλά όχι τον πιο σημαντικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment