PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κεραμέως: Προτεραιότητα η δια ζώσης λειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων


Στο άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας ότι η δια ζώσης λειτουργία τους είναι προφανώς προτεραιότητα, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει χρονικά πότε θα γυρίσουν στις τάξεις τα παιδιά των εν λόγω τάξεων.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα συζητηθεί με τους ειδικούς», τόνισε η κ. Κεραμέως μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι η πορεία προς την κανονικότητα γίνεται βήμα – βήμα.

Για την Γ’ Λυκείου τόνισε ότι προφανώς υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα, προχωρά πολύ καλά η τηλεκπαίδευση και έχουν γίνει ενέργειες για περιορισμό ύλης για πανελλαδικές εξετάσεις ενώ μόλις δώσουν το πράσινο φως οι ειδικοί είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα δια ζώσης μαθήματα ευθύς αμέσως.

Εξηγώντας γιατί δεν ξεκινούν μαθήματα μόνο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου τόνισε ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, το ωρολόγιο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι διαφορετικό από το δια ζώσης αλλά οι καθηγητές είναι οι ίδιοι και στις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment