PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κεραμέως: Προτεραιότητα η δια ζώσης λειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων



Στο άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας ότι η δια ζώσης λειτουργία τους είναι προφανώς προτεραιότητα, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει χρονικά πότε θα γυρίσουν στις τάξεις τα παιδιά των εν λόγω τάξεων.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα συζητηθεί με τους ειδικούς», τόνισε η κ. Κεραμέως μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι η πορεία προς την κανονικότητα γίνεται βήμα – βήμα.

Για την Γ’ Λυκείου τόνισε ότι προφανώς υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα, προχωρά πολύ καλά η τηλεκπαίδευση και έχουν γίνει ενέργειες για περιορισμό ύλης για πανελλαδικές εξετάσεις ενώ μόλις δώσουν το πράσινο φως οι ειδικοί είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα δια ζώσης μαθήματα ευθύς αμέσως.

Εξηγώντας γιατί δεν ξεκινούν μαθήματα μόνο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου τόνισε ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, το ωρολόγιο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι διαφορετικό από το δια ζώσης αλλά οι καθηγητές είναι οι ίδιοι και στις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δημοσκόπηση: Σταθερά πρώτη η ΝΔ και ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης για επίθεση στην Άγκυρα: Καταδικάζω την τρομοκρατική ενέργεια

Peristeri News

Συγκέντρωση και ομιλία του Παύλου Πολάκη στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment