PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα 0-1 του Ατρομήτου από τον Ιωνικό


Σε έναν αγώνα χωρίς κίνητρο ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα από τον Ιωνικό με 0-1 μέσα στο Περιστέρι.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και οι ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν. Ο Κιβρακίδης απείλησε με μακρινό σουτ, που απέκρουσε ο Βίντμαρ στο 2′, ενώ στο 4′ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε μια προσπάθεια του Ντάλσιο.

Μάλιστα, στο 4ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Ρομάο να διώχνει την μπάλα λίγο πριν εκείνη περάσει τη γραμμή, μετά από σουτ του Κουλούρη.

Έπειτα από 6 λεπτά οι Περιστεριώτες βρήκαν δίχτυα με τον Κουλούρη, όμως το τέρμα τους ακυρώθηκε έπειτα από χρήση VAR, καθώς είχε προηγηθεί χέρι. Μετά από το εκρηκτικό ξεκίνημα ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Ο Δημήτρης Σπανός προχώρησε σε δύο αλλαγές πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους, με τους Άοσμαν και Τουράμ να περνούν στις θέσεις των Κιάκου και Μάντζη, αντίστοιχα.

Ο λόγος για την είσοδο του Άοσμαν στο ματς, με τον Συριανό άσο να ανοίγει το σκορ στο 66′ με μια φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ύστερα από 8 λεπτά, οι Νικαιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, όταν ο Τουράμ τελείωσε πολύ άσχημα μια καλή αντεπίθεση.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να τιμωρήσουν στο 76′ την ομάδα της Νίκαιας, με τον Άλιμπεκ να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Κουλούρη και εκείνος να κερδίζει πέναλτι μετά από αντικανονική ανατροπή του Βίντμαρ. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως σημάδεψε το δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η ομάδα του Κόλμαν κέρδισε κι άλλο πέναλτι ύστερα από χέρι του Βαλεριάνου σε σουτ του Κιβρακίδη, αλλά ο κ. Αγγελάκης πήγε να δει τη φάση στο VAR και αποφάσισε ότι δεν πρόκειται για παράβαση.

Έτσι λοιπόν, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στην ισοφάριση και ο Ιωνικός πανηγύρισε μια ακόμη νίκη στα πλέι άουτ.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Έρλινγκμαρκ, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο – Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης (72′ Μπεντινέλι) – Ροτάριου (72′ Άλιμπεκ), Κουλούρης, Μουνίθ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Βίντμαρ – Μύγας, Τσιριγώτης (90’+3′ Βαφέας), Ρομαό, Σάντσες, Βαλεριάνος – Κάνιας, Κιάκος (46′ Άοσμαν), Ντάλσιο (90’+4′ Πογοσιάν) – Λένις (89′ Καμπράλ), Μάντζης (46′ Τουράμ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment