PeristeriNews.gr
Αθλητικά

H αποστολή του Ατρόμητου για τον ημιτελικό με Αστέρα Τρίπολης


Την αποστολή του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη 4 Απριλίου (16.30) ανακοίνωσε σήμερα ο προπονητής Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη 4 Απριλίου (16.30) ανακοίνωσε σήμερα ο προπονητής Γιώργος Δώνης.

Την αποτελούν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ζουέλα, Καραγκούνης, Νάστος, Μπάλλας, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Δημούτσος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τάτος, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Γκαρσία, Ιγκλέσιας.

Η ομάδα επέστρεψε σήμερα από το Ηράκλειο και κατευθύνθηκε αμέσως για προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Ο Φρανσίσκο Ζουέλα έχει ενσωματωθεί πλήρως από την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Τάσος Καραμάνος αποκλείστηκε από την αποστολή επειδή στη φάση του πρώτου πέναλτι στο χθεσινό ματς με τον Εργοτέλη τραυματίστηκε στο γόνατο από την ανατροπή που του έκανε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Του έγινε μάλιστα ένεση για να μπορέσει να συνεχίσει ωστόσο λόγω των έντονων ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε σχεδόν αμέσως. Ο παίκτης θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες μέχρι να αποχωρήσει το πρήξιμο από το γόνατο.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη με επικεφαλή τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

H προπώληση των εισιτηρίων με τον Αστέρα Τρίπολης

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων του Β’ ημιτελικού κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί σήμερα (Δευτέρα) μέχρι τις 20.00.

Αύριο (Τρίτη) η προπώληση των εισιτηρίων του ημιτελικού θα συνεχιστεί από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Τα εισιτήρια αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του γηπέδου του Αστέρα και η τιμή εισιτηρίου είναι 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment