PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Για καφέ, φαγητό και ποτό στο Περιστέρι – Η πόλη μας τα έχει όλα


Το Περιστέρι διακρίνεται πλέον για τις πλούσιες επιλογές του σε μαγαζιά για φαγητό, ποτό και καφέ.

Σε κάθε σημείο της πόλης μας οι επιλογές μαγαζιών εστίασης είναι πολλές και ποιοτικές για κάθε γούστο και κάθε ώρα που θα επιλέξετε να βγείτε.

Το PeristeriNews.gr έκανε τις δικές του επιλογές και σας παρουσιάζει 8 μαγαζιά που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Amantes Amentes

Ένα από τα πιο ψαγμένα μαγαζιά στο Περιστέρι, το Amantes Amentes, έχει φέρει στην πόλη κάτι από εξωτερικό με πολλές επιρροές από Κούβα. Τα εξαιρετικά κοκτέιλ, η κομψότητα του χώρου και η ποιοτική μουσική το κάνουν μια από τις πλέον μοναδικές επιλογές στην πόλη.

Στην πρωινή επίσκεψη σας θα βρείτε εξαιρετικές ποικιλίες καφέ και brunch που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς. Το βράδυ η προσεγμένη μουσική και τα μοναδικά κοκτέιλ θα σας εντυπωσιάσουν και θα χαρίσουν όμορφες στιγμές διασκέδασης για εσάς και την παρέας σας. Σε δυο επίπεδα επιλέξτε είτε την καταπράσινη αυλή είτε τη δροσερή ταράτσα του με την εναλλακτική διακόσμηση.

Σαρανταπόρου 20, Περιστέρι

Kika café

Πρόκειται για το μαγαζί που έχει φέρει στο Περιστέρι τη φιλοσοφία του Ιταλικού all day café-bar. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον για καφέ, κοκτέιλ, κρασί και φυσικά την ιταλική παράδοση Aperitivo που συνδυάζει εξαιρετικά ποτά και ορεκτικά.

Το Kika είναι το 1ο πιστοποιημένο από το Campari, cafe-bar στην Ελλάδα που παρουσίασε το 2010, για πρώτη φορά το γνωστό σε όλους Aperol Spritz. Απολαύστε τα μοναδικά αρώματα του Taf Speciality Coffee, την αυθεντική απογευματινή Aperitivo και τα πρωτότυπα και κλασσικά κοκτέιλ τις βραδινές ώρες. Οι μουσικές κινούνται στο φάσμα της funk/swing jazz και η ψαγμένη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου συναγωνίζεται με αυτή του εξωτερικού χώρου στον πεζόδρομο της Αιμιλίου Βεάκη.

Αιμιλίου Βεάκη 35, Περιστέρι

Manor House

Ίσως ο πιο γνωστός καλοκαιρινός προορισμός στο Περιστέρι. To Manor House έχει καταφέρει να εδραιώσει τη φήμη του αφού η πανέμορφη ταράτσα που διαθέτει προσελκύει κόσμο από κάθε σημείο της Αθήνας. Από τη στιγμή που κάποιος βρεθεί στο roof bar του μαγαζιού αμέσως αλλάζει διάθεση αφού το σημείο σου προκαλεί τη μοναδική αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει για το κοκτέιλ σου σε κάποιο νησί.

Στο Manor House θα απολαύσεις παραλλαγές από classic cocktails και θα περάσεις αξέχαστες βραδιές με μεγάλη ή μικρή παρέα. Το ξεχωριστό κομμάτι στην αναπαλαιωμένη Περιστεριώτικη μονοκατοικία είναι η cocktail list που ικανοποιεί τον ουρανίσκο σου ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σε γλυκιά, ξινή ή πικρή επιλογή. Κάνε μια βόλτα στην ταράτσα και θα μας θυμηθείς.

Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι

Martin Bros

Το πρώτο new entry που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το αφιέρωμα ακούει στο όνομα, Martin Bros και αποτελεί το μαγαζί που επαναφέρει την έννοια του ποιοτικού street food στο Περιστέρι. Με αφοσίωση στην ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή, τα burgers του Martin Bros έρχονται για να απογειώσουν τα βράδια μας πριν και μετά την έξοδό μας.

Εκτός από τα ποιοτικά και ψαγμένα burgers μπορείτε να απολαύσετε από πρωτότυπα σάντουιτς μέχρι πιάτα με καπνιστές αργοψημένες χοιρινές μπριζόλες και Angus Smoked brisket. Μια ενδιαφέρουσα διαφορετική πρόταση για φαγητό στην πόλη μας.

Σαρανταπόρου 15, Περιστέρι

Norma Athens

Παρόλο που δεν βρίσκεται πολύ καιρό στη Βεάκη, το Norma Athens έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες της Αθήνας. Η προσεγμένη και μοναδική Gastro-Pub στο Περιστέρι προσφέρει ελληνική δημιουργική κουζίνα από τον βραβευμένο chef, Νίκο Καραθάνο που έχει δημιουργήσει μοναδικά και γευστικά πιάτα που θα σας εντυπωσιάσουν τόσο για την εικόνα όσο και για τη γεύση τους.

Οι εξαιρετικές γεύσεις του Norma συνδυάζονται απόλυτα με τα μοναδικά κοκτέιλ του καταλόγου, τα οποία έχει επιμεληθεί ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος. Το Norma φιλοξενεί τους πελάτες του από το πρωί με την ελληνική εκδοχή του brunch ενώ οι γαστρονομικές επιλογές ξεκινάνε από τη 13:00 μέχρι αργά το βράδυ.

Αιμιλίου Βεάκη 19, Περιστέρι

Πρωτοράκι-Γιαγιά Κούκου

Το απόλυτο μαγαζί της παρέας και της γεύσης στο Περιστέρι δεν είναι άλλο από το Πρωτοράκι/Γιαγιά Κουκού. Πρόκειται για ένα από τα σταθερά στέκια της πόλης μας, στο οποίο θα συναντήσεις γνώστες της καλοπέρασης αλλά και των εκλεκτών γεύσεων.

Είναι χωρισμένο σε 2 χώρους ανάμεσα στο φιλόξενο Πρωτοράκι και το πιο rustic Γιαγιά Κούκου, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Η κουζίνα τους προσφέρει σύγχρονες ελληνικές γεύσεις με «πειραγμένους» μεζέδες συνοδεύομενη από τις πολλαπλές επιλογές σε εμφιαλωμένο και χύμα τσίπουρο και ούζο, όπως επίσης και κρασί Ελλήνων παραγωγών. Από την ποικιλία του μαγαζιού δεν ξεφεύγουν και οι μπύρες ενώ η διάθεση και η εξυπηρέτηση του προσωπικού είναι αυτή που κορυφώνει την ατμόσφαιρα.

Πελασγίας 7, Περιστέρι

Sourloulou Γλυκοπωλείο

Το δεύτερο new entry που σας προτείνουμε ακούει στο όνομα Sourloulou και είναι τόσο παιχνιδιάρικο όσο και το όνομά του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο γλυκοπωλείο στην πιάτσα μαγαζιών της Πελασγίας που καλύπτει τις ανάγκες για γλυκό ακόμα και στους πιο απαιτητικούς.

Από κλασσικά μέχρι και πιο φρέσκα γλυκά, στη Sourloulou σίγουρα θα γλυκαθείτε και θα εντυπωσιαστείτε. Μεταξύ άλλων απολαμβάνετε χειροποίητο φρέσκο παγωτό, cakes και φυσικά μια πλειάδα παραδοσιακών και όχι μόνο γλυκών που θα γλύφετε τα δάχτυλά σας. Είτε στον πανέμορφο πρόσφατα φτιαχμένο χώρο είτε σπίτι σας μέσω delivery, η Sourloulou θα σας κάνει θαυμάστρια της.

Πελασγίας 7, Περιστέρι

Terazzini Trattoria

Η φημισμένη ιταλική κουζίνα του Terazzini αποτελεί ένας από τους πιο κορυφαίους προορισμούς για καλό φαγητό και ατμόσφαιρα στο Περιστέρι. Ειδικά το καλοκαίρι η ταράτσα του εστιατορίου γίνεται πόλος έλξης, με το υπαίθριο bar, τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο και το επιβλητικό δάπεδο, δημιουργώντας μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας αλλά και απόδρασης την καθημερινότητα.

Όλα αυτά συνδέονται με τις εξαιρετικές ιταλικές γεύσεις σε συνδυασμό με τα μοναδικά κοκτέιλ του bar που φτάνουν άμεσα στο τραπέζι σας. Ρωτήστε για τις νέες εισόδους στον κατάλογο που θα σας εντυπωσιάσουν.

Μαδυτού 29, Περιστέρι

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment