Ενδιαφέροντα

Επετειακή εκδήλωση της Merimna life στο Περιστέρι

Η εταιρία Merimna life, με έδρα το Περιστέρι, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας της διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού).

Η Merimna life συμπληρώνει φέτος δεκαετή πορεία στην ασφαλιστική αγορά και δραστηριοποιείται στο πεδίο συντονιστών ασφαλιστικών πρακτόρων ελεύθερου δικτύου.

Η εταιρεία επενδύοντας σε σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που παρέχουν προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους του δικτύου και στη μακροχρόνια σχέση με τους συνεργάτες της συνεχίζει να διαγράφει επιτυχημένη τροχιά.

Iδρύθηκε το 2012 από τον Χρήστο Βελωτά, άνθρωπο με πολυετή πείρα στον χώρο των ασφαλίσεων και αυτή την στιγμή συνεργάζεται με 28 ασφαλιστικές εταιρίες, σε κάποιες από τις οποίες υποστηρίζει επιθεώρηση πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως πέρα από την υποστήριξη σ’ ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστικών πρακτόρων, έχει καλύψει μέχρι σήμερα τις ανάγκες χιλιάδων ασφαλισμένων, σε όλο το φάσμα των κλάδων ασφάλισης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Η Merimna life έχει έδρα στην Εθνάρχου Μακαρίου 31, Αγ. Αντώνιος Περιστέρι, 121 31 (1oς όροφος).

Related posts

Βασίλης Μπάρκας στους Betarades: “Η Σέλτικ δεν είναι για τερματοφύλακες”

Peristeri News

Πρόβλημα στον ώμο ή στον αγκώνα; Νάρθηκας! Πώς τα κορυφαία ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα δίνουν τη λύση

Peristeri News

Γιακουμάκης για όλα στο Betarades.gr: “Στην ΑΕΚ δεν βρήκα λογική”

Peristeri News

Leave a Comment