Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φόβοι ΔΕΗ για μπλακάουτ από τους απλήρωτους λογαριασμούς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ενας στους δύο λογαριασμούς που έχει αποστείλει η ΔΕΗ με το τέλος ακινήτων και για τους οποίους έχει λήξει η προθεσμία αποπληρωμής τους δεν έχει ακόμη εξοφληθεί.

Ενας στους δύο λογαριασμούς που έχει αποστείλει η ΔΕΗ με το τέλος ακινήτων και για τους οποίους έχει λήξει η προθεσμία αποπληρωμής τους δεν έχει ακόμη εξοφληθεί.

Πέντε ημέρες πριν από τις 18 Νοεμβρίου οπότε και λήγει το σαρανταήμερο από την έκδοση των πρώτων λογαριασμών, διάστημα μετά το οποίο αρχίζουν βάσει του νόμου οι διακοπές ρεύματος, τα στοιχεία της ΔΕΗ δείχνουν ότι ανείσπρακτο παραμένει το 54%.

Πρόκειται για τις πρώτες παρτίδες με το τέλος ακινήτων που εξέδωσε η εταιρεία στις 10-11 Οκτωβρίου, συνολικού αριθμού 251.000, οι οποίες αντιστοιχούν σε εισπρακτέο τέλος ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Εξ αυτών, με στοιχεία της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου, η ΔΕΗ είχε εισπράξει 23 εκατ. ευρώ, παρέμεναν δηλαδή ανεξόφλητα άλλα 27 εκατ. ευρώ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χάκαραν τη Skroutz Last Mile – Ποια προσωπικά δεδομένα επηρεάστηκαν

Peristerinews.gr Newsroom

Παλαίμαχοι Ατρομήτου: Φιλανθρωπικός αγώνας με τους Δημοσιογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: 3 συλλήψεις για επικίνδυνα απόβλητα στον Κηφισό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment