PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 14/11/2011


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Βρίσκεσαι σε μια φάση σταθεροποίησης όσων έχεις πετύχει μέχρι τώρα. Μπορεί να μην έχεις διάθεση να κοιτάς δεξιά κι αριστερά μιας και θέλεις να αράξεις σε μία και μόνο σχέση, αλλά δεν πρέπει να σας πάρει από κάτω. Βάλε τα δυνατά σου για να παραμείνεις σε ένα άτομο και μόνο και να μην κάνεις παρασπονδίες, ακόμα κι αν οι προτάσεις γύρω σου είναι πολλές.

Ταύρος (21/4-20/5)

Πολλά μπερδέματα θα έχεις τώρα καθώς δεν νιώθεις σιγουριά για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα πράγματα τώρα είναι αρκετά «θολά» για σένα και δεν θα μπορείς να κάνεις σωστές επιλογές, ενώ μάλλον θα γυρίσεις στο παρελθόν. Φλερτ, ερωτικό παιχνίδι και πολλές μετακινήσεις είναι στο μενού της μέρας, και θα τα απολαύσεις ιδιαίτερα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η σημερινή, είναι μια ιδιαίτερα θετική ημέρα, όπου αυξάνονται οι κατακτήσεις σου και όλα θα είναι στα πόδια σου. Είναι στο χέρι σου να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο τώρα και να τα δοκιμάσεις όλα, πριν κατασταλάξεις. Το διάστημα αυτό θα κατακτήσεις ότι θέλεις πιο πολύ, γι’ αυτό μην αφήσεις να πάει χαμένο ούτε λεπτό. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις τα πάγια έσοδά σου, θα έχεις τώρα. Διεκδίκησε όσα περισσότερα μπορείς.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μια ιδιαίτερα καλή τύχη θα έχεις τώρα καθώς θα αυξηθεί παράλληλα και ο ερωτισμός σου, γεγονός που θα προσελκύσει πολλές νέες κατακτήσεις. Μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο να σε προσεγγίσει κανείς αλλά σίγουρα όλο και κάποιον θα αφήσεις, εφόσον βλέπεις πως υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Νέα ξεκινήματα, νέες σχέσεις και ενάρξεις, καλό θα ήταν να γίνουν άμεσα, έτσι ώστε να γλιτώσεις τις πολλές κακοτοπιές και τα πολλά δυσάρεστα απρόοπτα αργότερα.

Λέων (23/7-23/8)

Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να ψάξεις βαθιά μέσα σου τι ακριβώς αισθάνεσαι για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ και να κάνεις και τις ανάλογες κινήσεις που χρειάζονται για να το έχεις κοντά σου. Νέα ξεκινήματα σε θέματα καριέρας ευνοούνται, μόνο αν συνεργαστείς με κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι απόλυτα και έχουν αποδείξει έμπρακτα πως μπορούν να σε βοηθήσουν. Η διάθεσή σου πέφτει κατακόρυφα κάποιες στιγμές και μάλλον θα έχεις τις κλειστές σου.

Παρθένος (24/8-22/9)

Πολλές καθυστερήσεις σε περιμένουν σε πράγματα που λαχταράς και περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι αυτή η κατάλληλη μέρα για να σταθεροποιήσεις ότι έχεις ήδη δημιουργήσει, αλλά θα πρέπει να αλλάξεις κάποιους από τους στόχους και τα όνειρά σου προκειμένου να μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις αργά ή γρήγορα. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής στην ερωτική σου ζωή και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Διασκέδασε και απόλαυσε τις χαρές της ζωής με την ψυχή σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι πλανητικές διελεύσεις της ημέρας, θα σου χαρίσουν ένα μοναδικό δυναμισμό στον ερωτικό τομέα, καθώς ευσεβής σου πόθος είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Τώρα, θα ζήσεις σίγουρα έντονες στιγμές, που θα σου μείνουν αξέχαστες. Από κει και μετά, σκέψου πώς να σταθεροποιήσεις όλα αυτά που ήδη έχεις, και δεν θέλεις να χάσεις. Βρες έναν τρόπο. Μπορείς.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ο έρωτας κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη, κι εσύ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να του αντισταθείς. Ένα ταξιδάκι μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σου τώρα και θα σου χαρίσει υπέροχες στιγμές. Μην αφήσεις τη δουλειά να «τρώει» το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, γιατί θα παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή και σίγουρα θα το μετανιώσεις. Μην ξεχνάς τους στόχους σου, ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η εύνοια των πλανητικών διελεύσεων σήμερα, συντροφεύουν τον τομέα των αισθηματικών σου, και το μόνο που θα πρέπει τώρα να κάνεις, είναι να συνεχίσεις να προσέχεις κάθε σου κίνηση, στο δρόμο προς την απόλυτη ευτυχία. Φρόντισε να τηρήσεις μια καλή συνέπεια υποχρεώσεις που έχεις προς δάνεια, κάρτες και γενικότερα οπουδήποτε οφείλεις χρήματα, για να μη δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την ερωτική σου ζωή, αφού όλο το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου προκειμένου να ξεμπλοκάρεις εσωτερικά και εξωτερικά. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πιστέψεις λίγο παραπάνω στον εαυτό σου και να μπορέσεις να λειτουργήσεις περισσότερο ελεύθερα. Μη φοβάσαι να δείξεις αυτά που νιώθεις στους άλλους με λόγια ή και με πράξεις, γιατί τότε θα νιώσεις πως απελευθερώθηκες και πραγματικά πολύ πιο κοντά τους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η κυκλοθυμία σου, θα προκαλεί συνεχώς αναταράξεις στα ερωτικά σου, που μόνο εσύ μπορείς να ελέγξεις και κανείς άλλος. Όλα δείχνουν πως μπορείς τώρα να απολαύσεις ένα μεγάλο έρωτα, αφού θα μπορείς να διατηρήσεις μια κάποια σταθερότητα. Αν θέλεις η δουλειά σου να εξελιχθεί έτσι όπως την ονειρεύεσαι, καλό θα ήταν να της αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Έχεις δώσει αρκετά πράγματα στο σύντροφό σου και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να σου τα αναγνωρίσει. Παρόλο που έχεις ήδη δουλέψει πολύ για να ανεβάσεις την καριέρα σου ψηλά, η σημερινή ημέρα σου επιφυλάσσει ακόμα περισσότερη δουλειά. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να εδραιώσεις τη θέση σου με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεπεράσεις τεράστιες δυσκολίες και εμπόδια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment