PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Ετοιμάζει παιχνιδοκονσόλα η Valve;



Το χειριστήριο της θα έχει αποσπώμενα μέρη

Το χειριστήριο της θα έχει αποσπώμενα μέρη

Η Valve η οποία βρίσκεται πίσω από τη μεγαλύτερη υπηρεσία διάθεση παιχνιδιών για PC για download μορφή, αναφερόμαστε φυσικά στο Steam, φαίνεται πως δραστηριοποιείται στη δημιουργία δικής της κονσόλας.

Το Steam Box, όπως είναι το ανεπίσημο ονομά του, δεν θα είναι ακριβώς παιχνιδομηχανή αλλά ένα είδος πλατφόρμας όπως το Android. Δηλαδή η Valve θα αναπτύξει τη βάση, το περιβάλλον θα λέγαμε πάνω στο οποίο οι developers θα δημιουργούν τις δικές τους ολοκληρωμένες προτάσεις.

Αναφέρεται μάλιστα ότι η πρώτη εταιρεία που θα αναλάβει να αναπτύξει ένα Steam Box θα είναι η Alienware. Οι βασικές προδιαγραφές της πλατφόρμας θα είναι επεξεργαστής Intel Core i7, μνήμη 8 GB και chipset γραφικών της Nvidia. Όσον αφορά το κομμάτι του λογισμικού αυτό λέγεται ότι θα αναγνωρίζει και ανταγωνιστικές υπηρεσίες, παρόμοιες με το Steam, όπως για παράδειγμα το Origin της EA.

Αν πράγματι έχουν βάση οι φήμες, τότε η νέα συσκευή θα είναι πραγματικά ξεχωριστή καθώς το χειριστήριο της θα έχει αποσπώμενα μέρη, ώστε οι χρήστες να το προσαρμόζουν σε διάφορα είδη παιχνιδιών. Επιπλέον θα διαθέτει βιομετρικούς αισθητήρες ώστε να καταγράφει τους παλμούς του χρήστη και να προσαρμόζει τη δράση των παιχνιδιών αναλόγως.

Σε κάθε περίπτωση η ίδια η Valve έχει σχολιάσει ότι παρ’όλο που δεν είναι στα σχέδια της να ασχοληθεί με το hardware, θα το κάνει αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

H Google αναβαθμίζει την μηχανή αναζήτησης με ΑΙ

Peristeri News

Πόση ώρα αφιερώνουν συνειδητά στα social oı Έλληνες χρήστες

Peristeri News

Πώς οι χάκερ τρυπώνουν στο κινητό

Peristeri News

Leave a Comment