PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ερντογάν: Η Τουρκία κινείται με βάση τους στόχους της


Περιοδεία και στις 81 επαρχίες της Τουρκίας για να «βρεθεί κοντά στο λαό και να ακούσει τα αιτήματά του» ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας την Κυριακή στο 7ο Τακτικό Επαρχιακό Συνέδριο του κόμματός του στο Σιρνάκ, στα σύνορα με το Ιράκ.

O πρόεδρος της Τουρκίας έκανε αναφορές στον πόλεμο Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν, στο Ιράκ, στη Συρία, τη Λιβύη, τα Βαλκάνια, τη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο. Τόνισε ότι η Τουρκία θα είναι παρούσα σε όλες αυτές τις περιοχές για να προασπιστούν τα συμφέροντα και την ασφάλειά τους.

«Έχουμε αφιερώσει όλη μας τη ζωή στην υπηρεσία του έθνους μας. Το έθνος μας δεν μας άφησε μόνο του σε κανένα αγώνα που ξεκινήσαμε. Το έθνος μας ήταν μαζί μας σε κάθε βήμα που κάναμε. Το έθνος μας ήταν μαζί μας, αντισταθήκαμε στην κηδεμονία. Το έθνος μας ήταν μαζί μας καθώς επιτεθήκαμε σε τρομοκρατικές οργανώσεις και τους υποστηρικτές τους. Το έθνος μας ήταν μαζί μας, ενώ οι συνωμότες του πραξικοπήματος κινήθηκαν εναντίον μας. Το έθνος μας ήταν μαζί μας ενώ υπερασπίστηκε τα δικαιώματα, τους νόμους και τα συμφέροντά μας με θάρρος. Δεν διστάσαμε να προκαλέσουμε ολόκληρη την ανθρωπότητα με τη δύναμη που λάβαμε από το έθνος μας» είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

 

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment