PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστροφή για τον Ατρόμητο αύριο στο Περιστέρι



Η ομάδα μας υποδέχεται στις 17.15 τη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Μετά από τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε Γιάννενα και Νέα Σμύρνη, η ομάδα μας υποδέχεται στις 17.15 τη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που έχει προκαλέσει την έντονη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Έπειτα από δύο σημαντικές επιτυχίες εκτός έδρας επιστρέφουμε στην έδρα μας και μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε το καλό μας σερί. Και θέλω να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο του Ατρόμητου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας γιατί το αξίζει αλλά και γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα παρά μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και πηγαίνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι όλοι είναι ικανοί να μας βοηθήσουν.

Προσπαθούμε σε συγκεκριμένα πράγματα να βελτιωθούμε και ειδικότερα στο κομμάτι των επιλογών μας όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια ώστε να δείξουμε την καλύτερη μας εικόνα στα επόμενα παιχνίδια.

Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό όλων. Είναι μια ομάδα που ενώ είχε πολύ δύσκολες συνθήκες όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα με συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς έδρα και φιλάθλους, παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και έχει κάνει κάποια πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Εμείς θα συμπεριφερθούμε ακριβώς όπως έχουμε συμπεριφερθεί σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αυριανό ματς έχουν επιλεγεί 18 παίκτες που είναι οι: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Οικονόμου.

* Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει αύριο (12.00) στο γήπεδο του Σχιστού την αντίστοιχη της Δόξας Δράμας.

** Η ομάδα Κ-17, θα παίξει την Κυριακή και ώρα 12.15 με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Η β’ ομάδα της Κ-17 για το τουρνουά «Θουκιδίδειο» θα παίξει αύριο με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου (14.30) στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης».

*** Τέλος, η ομάδα Κ-15 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ θα υποδεχθεί αύριο (10.30) στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του ΑΠΣ Ατρόμητος (Νταμάρι) την Καλλιθέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment