PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επίσκεψη του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Βασίλη Λώλου στη λαϊκή αγορά της Νέας Ζωής


Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Βασίλη Πανόπουλο, την Σύμβουλο 2ης Δημοτικής Κοινότητας Δέσποινα Καρυώτου και τον Υποψήφιο Σύμβουλο 2ης Δημοτικής Κοινότητας Γιάννη Μύττη…

Την υπαίθρια «λαϊκή αγορά» της Νέας Ζωής επί της οδού Πελοπίδα επισκέφθηκε την προηγούμενη Παρασκευή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Βασίλης Λώλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Βασίλη Πανόπουλο, την Σύμβουλο 2ης Δημοτικής Κοινότητας Δέσποινα Καρυώτου και τον Υποψήφιο Σύμβουλο 2ης Δημοτικής Κοινότητας Γιάννη Μύττη.

Κάτοικοι και έμποροι υποδέχθηκαν θερμά τον κ. Λώλο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου αφού για μια ακόμα φορά θα ζητήσει την εμπιστοσύνη των Περιστεριωτών στο πρόσωπό του με την παράταξη του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μίλησε με πλήθος κόσμου και εμπόρων, άκουσε τα προβλήματα που τους ταλανίζουν αυτό τον καιρό και με απόλυτη ειλικρίνεια τους καθησύχασε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σταθεί στο πλευρό τους αντιμετωπίζοντας την κάθε δυσκολία με αφοσίωση στον κάθε ένα ξεχωριστά.

Χαρακτηριστικά ο κ. Λώλος έδωσε σε όλους το προσωπικό του τηλέφωνο και τους ζήτησε να τον καλέσουν για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν ώστε τόσο αυτός όσο και ο Δήμαρχος να έρθουν ακόμα πιο κοντά στα προβλήματα της πόλης και των κατοίκων.

Τέλος από τα λεγόμενά τους οι κάτοικοι της Νέας Ζωής έδειξαν μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπο του Βασίλη Λώλου και τον ενημέρωσαν πως για μια ακόμα φορά θα τον στηρίξουν στον εκλογικό αγώνα που δίνει στις 18 Μαΐου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment