PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ενημερωτική Εκδήλωση για την Στοματική Υγεία των παιδιών στο Αιγάλεω



Ο Δήμος Αιγάλεω και η Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 στις 20.00μμ, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

Ο Δήμος Αιγάλεω και η Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 στις 20.00μμ, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου και Κουντουριώτου), με τον τίτλο «Φροντίζουμε τη Στοματική Υγεία των Παιδιών: Ανάγκη. Δικαίωμα. Ευθύνη».

Η εκδήλωση αποτελεί τη συνέχεια του προγράμματος «Ζήσε, Μάθε, Γέλα: Η φροντίδα της στοματικής υγείας μέσα στην οικογένεια», που υλοποιήθηκε από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο, στους παιδικούς σταθμούς του δήμου και είναι μέρος της συνεργασίας της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος με τους Δήμους Αιγάλεω και Κρωπίας, την εταιρεία ΑΙΜ και την υποστήριξη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.

Επίσης, θα ανακοινωθούν νέα προγράμματα οδοντιατρικής πρόληψης για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας και γι’ αυτό θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη. Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν με την υποστήριξη των Οδοντιατρικών Συλλόγων Αττικής και Πειραιά και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Θα ακολουθήσει δεξίωση και θα δοθεί εκπαιδευτικό και άλλο υλικό από την εταιρεία ΑΙΜ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Leave a Comment