PeristeriNews.gr
Διεθνή

Εκκενώθηκε πόλη 120.000 κατοίκων λόγω βόμβας στην Γερμανία


Συναγερμός σήμανε στην πόλη Κόμπλεντζ της Γερμανίας όταν διαπιστώθηκε ότι βρέθηκε στην επιφάνεια του Ρήνου μια τεράστια βόμβα βάρους δύο τόνων!

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Κόμπλεντζ της Γερμανίας όταν διαπιστώθηκε ότι βρέθηκε στην επιφάνεια του Ρήνου μια τεράστια βόμβα βάρους δύο τόνων!!!

Πρόκειται για μια ‘Blockbuster’ βόμβα, από αυτές που χρησιμοποιούσε η βρετανική πολεμική αεροπορία (RAF) στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Προφανώς, δεν είχε σκάσει τότε και είχε ξεμείνει από τότε στο ποτάμι.

Επί δεκαετίες το απομεινάρι αυτό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκονταν στο βυθό, ωστόσο η ξηρασία το έφερε στην επιφάνεια. Ωστόσο έχει διαβρωθεί τόσο πολύ που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος έκρηξης, που θα ισοπεδώσει μεγάλες εκτάσεις.

Αποτέλεσμα; Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, σήμανε συναγερμός και οι αρχές της πόλης Κόμπλεντζ ζήτησαν να απομακρυνθούν οι κάτοικοί της. Και αν νομίζετε ότι είναι λίγοι αυτοί, κάνετε λάθος.

Εκεί μένουν 120.000 άνθρωποι, από τους οποίους οι 45.000 ψάχνουν πλέον να βρουν σπίτι για να κοιμηθούν, σε απόσταση ασφαλείας από την βάρους δύο τόνων βόμβα που έχουν κληθεί για να αφοπλίσουν ειδικοί πυροτεχνουργοί…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

H Τουρκία αναστέλλει τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Peristeri News

Κίνα: Εκτόξευσε διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Peristeri News

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Leave a Comment