PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Εργοτέλη στο Περιστέρι



Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο στο «σπίτι» της και υποδέχεται τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (17.15) της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο στο «σπίτι» της και υποδέχεται τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (17.15) της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» και στην συνέχεια οι 20 παίκτες που έχουν ήδη επιλεγεί θα καταλύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων σήμερα (Παρασκευή) θα λειτουργήσει από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 για την πώληση των εισιτηρίων, οι τιμές των οποίων είναι οι εξής:

Θύρα 2 (20 ευρώ),

Θύρα 3 (40 ευρώ),

Θύρα 4 (20 ευρώ),

Θύρα 5 (10 ευρώ για τον συνοδό μαθητικής κάρτας),

Θύρα 7 (15 ευρώ).

Παράλληλα συνεχίζεται η πώληση καρτών διαρκείας με έκπτωση 50%.

Αύριο (Σάββατο) θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00. Η πώληση των εισιτηρίων από τις 15.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Αποκλειστικός στόχος μας μετά από τα δύο άτυχα αποτελέσματα που είχαμε, είναι να επανέλθουμε από πλευράς απόδοσης στα γνωστά επίπεδα που μπορούμε κι έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας ώστε να φθάσουμε στη νίκη. Ξέρουμε κι έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών και πιστεύω ότι θα δείξουμε απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα.

Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που γενικά όλα αυτά τα χρόνια μου αρέσει η φιλοσοφία που έχει. Μια ομάδα που διεκδικεί το αποτέλεσμα και πάντα όταν είμαστε αντίπαλοι προσφέρεται για να παίζουμε μεταξύ μας καλό ποδόσφαιρο.

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αλλά στην έδρα μας, με την συμπαράσταση του κόσμου μας, που την χρειαζόμαστε και είμαι βέβαιος ότι θα την έχουμε, πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να φθάνουμε στα τρίποντα».

O τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (17.15) με τον Εργοτέλη στο γήπεδο Περιστερίου.

Την αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Δημούτσος, Επστάιν, Οικονόμου, Μακρής.

Ο Ελίνι Δημούτσος τραυματίστηκε στο φρύδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του έγινε συρραφή τριών ραμμάτων από το ιατρικό επιτελείο.

Πριν από την προπόνηση, έγινε προβολή video στους παίκτες στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη».

* Ευτυχισμένος και…χαζομπαμπάς είναι πλέον ο Βαγγέλης Νάστος που γνώρισε τη χαρά της πατρότητας. Η σύζυγός του Αλεξάνδρα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που χαίρει άκρας υγείας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα και το site PeristeriNews.gr, εύχονται ολόψυχα στον Βαγγέλη και στην Αλεξάνδρα να τους ζήσει!

* Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας Αναγέννηση Επανομής – Ατρόμητος για τη Δ’ Φάση του θεσμού θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00 στο γήπεδο «Νίκος Σαράφης».

*Η ομάδα Κ-20 στο πλαίσιο του αντίστοιχου πρωταθλήματος Νέων θα υποδεχθεί αύριο (Σάββατο) τον Εργοτέλη στο γήπεδο του Σχιστού (11.30).

Η ομάδα Κ-17 θα παίξει την Κυριακή στις 13.30 με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Ηφαίστου για το πρωτάθλημα ενώ η Β’ ομάδα της Κ-17 θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (10.00) στο γήπεδο «Νταμάρι» τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο πλαίσιο του τουρνουά «Θουκιδίδειο».

Η ομάδα Κ-15 θα υποδεχθεί το Σάββατο (13.30) στο γήπεδο «Νταμάρι» τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για το τουρνουά «Θουκιδίδειο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment