PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διπλάρα του Ατρόμητου στη Λεωφόρο και βήμα πρόκρισης στο Κύπελλο


Ο Ατρόμητος κάνοντας ανατροπή επικράτησε του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με 1-2 και έκανε βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς στο Περιστέρι εκεί όπου οι πάικτες του Ίλιτς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους “4”.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Αϊτόρ αλλά είδαν τον Ατρόμητο να αντιδρά, να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει στη νίκη με 2-1 και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/1) στο Περιστέρι.

Ο Αντζιέλσκι ήταν αυτός που κατάφερε να ισοφαρίσει για τους Περιστεριώτες με ένα τέρμα που μέτρησε μετά τη χρήση του VAR ενώ η ανατροπή ήρθε με τον Γιουμπιτάνα.

Το αποκορύφωμα της μεγάλης νίκης του Ατρομήτου ήταν η διπλή επέμβαση του Τσιντώτα στις καθυστερήσεις του αγώνα αρχικά στο πέναλτι του Ιωαννίδη και στο “ριμπάουντ” της φάσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (61′ Βαγιαννίδης), Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Αράο (71′ Πέρεθ), Βιλένα (61′ Μπερνάρ), Τζούριτσιτς, Μαντσίνι (87′ Ζέκα), Αϊτόρ, Μπακασέτας (71′ Ιωαννίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (65′ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Βρακάς (65′ Βαλένσια), Έντερ, Ρομπάιγ (76′ Πομόνης), Γιουμπιτάνα (65′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Αντζιέλσκι (90+4′ Βέργος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment