PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Δεν θέλω κόμμα νεκροταφείο» (videos)


«Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας…

«Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε «η χώρα οδηγείται μαθηματικά στην καταστροφή και ο πρωθυπουργός ως άλλος Μπενίνι, Ιταλός κωμικός, μας παρουσιάζει ότι η ζωή είναι ωραία. Η ζωή είναι ωραία αλλά πρέπει να αγωνιστούμε για να τη διεκδικήσουμε».

«Εμείς θα ‘ρθουμε να διαχειριστούμε τα ερείπια που έχουν δημιουργήσει. Εδώ δεν μπορούμε να πάμε με συμβατικές πολιτικές. Μου λένε κάποιοι φτιάχνεις πρόγραμμα 100 ημερών; Τι πρόγραμμα 100 ημερών να φτιάξω; Εδώ χρειάζεται πρόγραμμα των πρώτων 100 ωρών, συντριπτικών αλλαγών που θα δημιουργήσει μια νέα έμπνευση στους Έλληνες να εργαστούν σκληρά και να συγκρουστεί η κυβέρνησή τους με αυτούς που μας έχουν βάλει σ αυτόν τον δρόμο τον καταστροφικό» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε τη δέσμευσή του για σταδιακή αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων. «Εμείς λέμε ότι θα αποκατασταθούν σταδιακά στην προ μνημονίου εποχή κι αυτό επαναλαμβάνω δεν είναι λαϊκισμός, είναι το εργαλείο μας, είναι το μέσο για να βγούμε από την κρίση» και πρόσθεσε «αν δεν αποκατασταθούν οι χαμηλές συντάξεις και οι χαμηλοί μισθοί δεν θα βγούμε ποτέ από την παγίδα της ύφεσης».

Για τα χθεσινά αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για επικοινωνιακή προσπάθεια να παρουσιάσει η κυβέρνηση το ψάρι, κρέας, ενώ αναφερόμενος στο ποσό που θα λάβει η χώρα τα επόμενα χρόνια για την αγροτική πολιτική, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε «δεν διεκδίκησε και δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω».

«Δεν θέλω το κόμμα να είναι νεκροταφείο»

Σχολιάζοντας τις διαφορετικές φωνές που ακούγονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πιο πρόσφατη αυτή της βουλευτού Πασχαλίδου Αμανατίδου ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ», ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Είναι απολύτως διαυγής και ξεκάθαρη η γραμμή μας, όμως είναι απολύτως διαυγές ότι το κόμμα μου δεν θέλω να είναι ‘’νεκροταφείο’’. Οι διαφορετικές απόψεις, μειοψηφικές θα ακούγονται, δεν θα στερήσω από κανέναν το δικαίωμα να λέει την άποψή του όμως θα διευκρινίζει ότι είναι η άποψή του και ότι η συλλογική γραμμή είναι σαφής».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment