PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αγρότες: Είμαστε έτοιμοι για όλα (videos)


Σε ενίσχυση των μπλόκων τους σε όλη τη χώρα προχωρούν οι αγρότες οι οποίοι βγάζουν στους δρόμους και στα κατά τόπους σημεία συγκέντρωσης όσο το δυνατόν περισσότερα γεωργικά οχήματα.

Σε ενίσχυση των μπλόκων τους σε όλη τη χώρα προχωρούν οι αγρότες οι οποίοι βγάζουν στους δρόμους και στα κατά τόπους σημεία συγκέντρωσης όσο το δυνατόν περισσότερα γεωργικά οχήματα. Οι αγρότες μιλούν ακόμη και για παλλαϊκό ξεσηκωμό και καλούν στο πλευρό τους και άλλες κοινωνικές ομάδες. Ενώ απειλούν με αποκλεισμούς εθνικών δρόμων αλλά και κάθοδο με τρακτέρ ή πούλμαν στην Αθήνα.

Οι αγροτοσυνδικαλιστές σκληραίνουν τη στάση τους και αφήνουν κάθε ενδεχόμενο ανοικτό, με το Πανελλήνιο Συντονιστικό τους Όργανο να κάνει λόγο για εμπαιγμό από πλευράς κυβέρνησης και να χαρακτηρίζει «ψίχουλα» τις παροχές, που τους δίνονται. Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στον Πλαταμώνα, οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στήσει σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο τις τελικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις τους, οι αγρότες θα τις λάβουν την Κυριακή το μεσημέρι, στη σύσκεψη που θα γίνει στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα. Εκεί θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών , προκειμένου να καθορίσουν από κοινού των αγώνα τους.

Αθ.Τσαυτάρης: Tα προβλήματα δε λύνονται με εκβιαστικές λύσεις

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έστειλε μήνυμα από τη μεριά της κυβέρνησης στους αγρότες, λέγοντας πως τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με διάλογο, κατανόηση και υπομονή και όχι με ανακρίβειες, ψεύδη και εκβιαστικές κινήσεις, προσθέτοντας πως λύσεις στα αγροτικά θέματα δεν δίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο κ. Τσαυτάρης κατέστησε σαφές πως το υπουργείο «προσπαθεί καθημερινά να λύσει ό,τι πρόβλημα μπορεί, στο μέτρο του εφικτού και του επιτρεπτού με βάση τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment