• Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Δεν έγινε η αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Περιστέρι

Peristeri News
Νοέμβριος30/ 2014

Μια δράση που είχε διοργανωθεί από την ομάδα Αλληλεγγύης «Κάτοικοι Λόφου Αξιωματικών»…

Έπειτα από την εφαρμογή της απόφασης 309/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου, που αφορά την χορήγηση νέων αδειών λειτουργίας υπαίθριου εμπορίου, η δράση της Ομάδας Αλληλεγγύης «Κατοίκων Λόφου Αξιωματικών» δεν πραγματοποίησε την προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 30 Νοεμβρίου αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν δίνατε η χορήγηση νέων αδειών για το έτος 2014 και τέτοιες δράσεις απαγορεύεται να ασκηθούν χωρίς την χορήγηση άδειας υπαίθριου εμπορίου.

Η Ομάδα Αλληλεγγύης «Κατοίκων Λόφου Αξιωματικών» κατήγγειλε τη Δημοτική Αρχή για την επικοινωνιακή φιλανθρωπία της ενώ τόνισαν μέσα από ανακοίνωσή τους πως οι απαγορεύσεις και οι διώξεις δεν θα τους πτοήσουν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση σε άλλο σημείο της: «Η Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου συμμετέχει στο κλίμα τρομοκρατίας από τη μεριά της με την απαγόρευση της δράσης που είχε οργανωθεί για την Κυριακή 30 Νοεμβρίου. Έτσι βάζει εμπόδιο στην προσπάθεια ενίσχυσης του πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας και επιπλέον στην πώληση προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές για τους πολίτες. Έως σήμερα με τις έξι δράσεις, έχουν μοιραστεί σε πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης περίπου 3 τόνοι αγροτικών προϊόντων, προσφορά των αλληλέγγυων παραγωγών».

Εκπρόσωποι της Ομάδας Αλληλεγγύης μας ενημέρωσαν πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί τελικά η αγορά προϊόντων.

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις εκπροσώπου της Ομάδας Αλληλεγγύης «Κατοίκων Λόφου Αξιωματικών» και τους επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι», Φώτη Κουγιουμτζή: