PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χαϊδάρι: Σύλληψη αστυνομικού για απόπειρα διάρρηξης


Στη σύλληψη ενός 31χρονου αστυνομικού και του 21χρονου συνεργού του προχώρησαν οι αρχές, μετά από απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι στο Χαϊδάρι υπό την απειλή όπλου, το πρωί της Παρασκευής (19/5).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από κλήση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης, μετέβησαν στην οδό Αγησιλάου στο Χαϊδάρι για να ελέγξουν ύποπτα άτομα.

Ο 31χρονος, που βρισκόταν εκεί με τον συνεργό του, επέδειξε υπηρεσιακή ταυτότητα και ισχυρίστηκε πως βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, οπότε και οι αστυνομικοί έφυγαν.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι οι δύο άνδρες παρέμεναν εκεί, ενώ περίπου μία ώρα αργότερα το Κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε νέα κλήση ότι δύο άτομα επιχειρούν να διαρρήξουν ισόγειο διαμέρισμα.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από μία γυναίκα την οποία, μάλιστα, απείλησαν με όπλο.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, πολίτες τους έδωσαν βίντεο που είχαν καταγράψει τα πρόσωπα, τις κινήσεις και το όχημα των δραστών κι έτσι μετά από αναζητήσεις, προχώρησαν στη σύλληψη του 31χρονου αστυνομικού και του 22χρονου συνεργού του.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο αστυνομικός βρίσκεται αντιμέτωπος με διοικητικές κυρώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Leave a Comment