PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Χωρίς απουσίες κόντρα στον Βόλο


Πάνοπλος θα υποδεχτεί στο Περιστέρι τον Βόλο ο Ατρόμητος για την τελευταία αγωνιστική των play out.

Εκτός από τους γνωστούς τραυματίες, Χαρίσης, Μανδάς, Μάτιτς και Κιβρακίδης, ο Σάββας Παντελίδης πήρε ουσιαστικά όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου το Σάββατο (15/5, 19:30).

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ματς θα είναι το τελευταίο του Χαβιέ Ούμπιδες, καθώς ο Αργεντινός ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου: Γιαννιώτης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου, Νταβιώτης, Τομάσεβιτς, Μαυρομμάτης, Εντομβόνγι και Τριμμάτης.

Επίσημο το αντίο του Ούμπιδες

Ο εμβληματικός Χαβιέρ Ούμπιδες ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιριστής του καριέρας, αποκαλύπτοντας την πρόθεση που έχει ο Ατρόμητος να συνεχίζουν μαζί.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που καθιερώθηκε στον Ατρόμητο στον οποίο αγωνίζεται από το 2013, ανακοίνωσε με μία συγκινητική ανάρτηση πως σταματάει το ποδόσφαιρο, στα 39 του χρόνια.

Ο «Ούμπι» ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, στη συνέχεια τον απέκτησε ο Άρης, για να πάει το 2013 στον Ατρόμητο όπου κατέγραψε 277 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 28 τέρματα και μοιράζοντας 48 ασίστ.

Παράλληλα, αποκάλυψε την πρόθεση που υπάρχει από τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να συνεχίσει σε άλλο πόστο και να μείνει για… πάντα στον Περιστέρι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Χαβιέρ Ούμπιδες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment