PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 17/11/2011


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Κριός (21/3-20/4)

Οι κατακτήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα στην καρδιά της ημέρας καθώς έχεις φροντίσει να παραμείνεις σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και με αυξημένο ερωτισμό. Απόλαυσέ το με την ψυχή σου όσο κρατήσει. Σε θέματα οικονομικά τα έξοδα είναι τεράστια και ίσως τελικά να χρειαστεί να δανειστείς και κάποια χρήματα για να τα καλύψεις. Προσπάθησε να το αποφύγεις όσο μπορείς μειώνοντας τις αγορές σου στο ελάχιστο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μπορείς να δημιουργήσεις τώρα μια σχέση που θα σου δίνει μεγάλη χαρά αρκεί να τολμήσεις να τη διεκδικήσεις δίχως φόβο… αλλά με πολύ πάθος. Έχεις όλα τα προσόντα για να «χτυπήσεις» κάτι πολύ καλό. Εκμεταλλεύσου τα. Η νευρικότητα και η υπερβολική ενέργεια που θα έχεις όλο αυτό το διάστημα πιθανό να σε παρασύρουν να δουλέψεις λίγο παραπάνω παρόλο που είναι νεκρή περίοδος.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Φαίνεται πως θα βρεθείς ανάμεσα σε μια σταθερή σχέση που έχει βαλτώσει και σε μια νέα που δεν έχει ακόμα δοκιμαστεί. Κάνε υπομονή και μην εκβιάζεις καταστάσεις που δεν προχωρούν από μόνες τους, γιατί θα δεις πως θα χάσεις πολλά. Αν και θα υπάρχει μεγάλος συνωστισμός όπου κι αν πας, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για συχνές βόλτες, ταξίδια, μετακινήσεις και γνωριμίες.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τώρα είσαι σε θέση να κάνεις μια νέα αρχή στα αισθηματικά σου καθώς μπορείς να δεις πιο καθαρά την κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να διορθώσεις ότι περνάει από το χέρι σου και βλέπεις πως αξίζει. Τα οικονομικά σου μπορούν να φτάσουν σε απίστευτα ύψη, αν καταφέρεις να διαπραγματευτείς σωστά και να μην αφήσεις κανένα να σου δώσει λιγότερα από αυτά που αξίζεις.

Λέων (23/7-23/8)

Παρόλο που θα έχεις πολλές προτάσεις σε αισθηματικό επίπεδο, εσύ θα διατηρήσεις τώρα μια σταθερότητα με μια σχέση που φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά να σου δώσει και δεν θα παρατήσεις έτσι εύκολα τα όπλα. Φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις παρασπονδίες, για να μη ρισκάρεις να τη χάσεις. Κι ενώ η καριέρα σου φαίνεται πως έχει πάρει την ανιούσα, τα οικονομικά σου, έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους για να πάρουν τα πάνω τους. Βάλε κι εσύ λιγάκι το χεράκι σου, κάνοντας πράξη όλα σου τα σχέδια.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δεν θα πρέπει να αφήσεις κάποια άτομα να σε παρασύρουν σε λάθη που θα κάνουν ιδιαίτερη ζημιά στα ερωτικά σου. Καλό θα ήταν να αναβάλεις κάθε δραστηριότητα. Αναζήτησε τις αιτίες που σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην έχεις εμπιστοσύνη στους άλλους. Μην παρεξηγείσαι για «ψύλλου πήδημα», για να μη χάσεις σημαντικούς ανθρώπους από κοντά σου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η σημερινή ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από σένα, καθώς θα είναι πολύ εύκολο με τόσες προσφορές γύρω σου, να μπεις στον πειρασμό και να δοκιμάσεις απ’ όλους τους καρπούς, ακόμα… και από τους απαγορευμένους. Μια σχέση μπορεί να τελειώσει τώρα, είτε επειδή δεν τραβάει άλλο, είτε επειδή δεν μπόρεσες να κρατήσεις κρυφές κάποιες παρασπονδίες.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μη ζητάς πολλά, γιατί θα κερδίσεις πολύ περισσότερα και με τα λίγα. Θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις σημαντικές καταστάσεις της ζωής σου τώρα. Φρόντισε να είσαι κοντά στην οικογένειά σου σε οτιδήποτε σε χρειαστεί και να κάνεις κάποια νέα σχέδια μαζί της. Άσε λίγο τη δουλειά και φρόντισε να διασκεδάσεις, δίχως να σκέφτεσαι συνεχώς τα «πρέπει» σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, κι εσένα σίγουρα θα σε φάει τώρα, αν δεν φροντίσεις να αλλάξεις τακτική. Προσπάθησε να ισοβαθμήσεις την προσοχή που δείχνεις στη δουλειά, με αυτήν που παίρνει η ερωτική σου ζωή, αλλιώς κάτι σημαντικό πρόκειται να χάσεις. Ταξίδευσε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα, πάντα με την κατάλληλη παρέα πλάι σου, και δίχως να πάρεις μαζί σου τη δουλειά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η σημερινή ημέρα μάλλον θα σου δώσει μια ακόμη ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ιδιαίτερα δοτικό άτομο και να μπορέσεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Προσπάθησε να χαλάς χρήματα με μέτρο και πάντα βάση προγράμματος, αλλιώς οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, μάλλον θα σε κάνουν να ξεφύγεις λιγάκι από τα συνήθη έξοδά σου. Δώσε ένταση και ρυθμό στη ζωή σου, ξεφεύγοντας όσο πιο συχνά μπορείς, σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα που δεν έχεις ξαναεπισκεφτεί.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Παρόλο που οι κατακτήσεις σου σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, εσύ αναζητάς και πάλι αυτό που δεν μπορείς να έχεις, και μάλλον είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το αποκτήσεις. Ξαφνικά έξοδα καθόλου προβλέψιμα, τα οποία προέρχονται από το παρελθόν, θα ταλαιπωρήσουν λίγο την οικονομική σου κατάσταση, παρόλο που μπορούν να βρεθούν λύσεις αν το παλέψεις λίγο παραπάνω.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προσπάθησε να έχεις μια μεγαλύτερη σταθερότητα στις επιλογές σου, ιδιαίτερα όσον αφορά τα ζητήματα των σχέσεων. Φρόντισε να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μπορείς να αποδίδεις και καλύτερα. Πρόσεξε λίγο περισσότερο την υγεία σου, φροντίζοντας να τρέφεσαι σωστά και να βρίσκεις και λίγο χρόνο γι’ ανάπαυση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment