PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αντίθετη η αυτοδιοίκηση στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα


Άμεση υπήρξε η αντίδραση των τριών Δημάρχων της περιοχής, Αγίας Βαρβαράς Γιώργου Καπλάνη, Αιγάλεω Χρήστου Καρδάρα και Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια, οι οποίοι ζήτησαν συνάντηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Σαλμά.

Σταθερά αντίθετη παραμένει η θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής σε κάθε προσπάθεια, από όπου και αν προέρχεται, υποβάθμισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα».

Με αφορμή φήμες των τελευταίων ημερών για κλείσιμο του Νοσοκομείου, άμεση υπήρξε η αντίδραση των τριών Δημάρχων της περιοχής, Αγίας Βαρβαράς Γιώργου Καπλάνη, Αιγάλεω Χρήστου Καρδάρα και Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια, οι οποίοι ζήτησαν συνάντηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Σαλμά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού, οι τρείς Δήμαρχοι επικαιροποίησαν κατ’ αρχήν, την κατηγορηματική τους αντίθεση σε πιθανό κλείσιμο του Νοσοκομείου, ενώ διατυπώθηκε εκ νέου προς τον κ. Υφυπουργό το αίτημα για την αναβάθμιση του εν λόγω Νοσοκομείου.

Ακόμη τέθηκαν τα προβλήματα σχετικά με το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο, παρουσιάζοντας στον Υφυπουργό μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις δομές υγείας της περιοχής και των προσπαθειών που πρέπει να καταβληθούν για την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας, με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση των όρων ζωής των πολιτών της περιοχής.

Εκ μέρους του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Σαλμά δόθηκε η διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να κλείσει το Νοσοκομείο, ενώ τους ενημέρωσε ότι στις προθέσεις του είναι η ενίσχυση της λειτουργίας του με δύο χειρουργούς, με τμήματα Παθολογικού, Χειρουργικού, Καρδιολογικού, Νεφρού και ήπατος καθώς και μικρού Διαγνωστικού Κέντρου.

Στο πλαίσιο της διαχρονικής θέσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής για αναβαθμισμένες δομές υπηρεσιών υγείας και ειδικότερα για τον ενισχυμένο ρόλο των Νοσοκομείων της Δυτικής Αθήνας, αναμένουμε οι διαβεβαιώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού να γίνουν πράξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment