Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανήλικοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν συνομιλίκους τους στο Καματερό



Δύο ανήλικα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου (25/5) από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, για απόπειρα ληστείας στην ευρύτερη περιοχή του Καματερού.

Ειδικότερα, οι δύο ανήλικοι, ηλικίας δεκαεπτά και δεκατριών ετών, επιχείρησαν να ληστέψουν δύο συνομηλίκους τους, που εκείνη την ώρα κάθονταν ανυποψίαστοι επάνω σε σταθμευμένη μηχανή.

Τότε, οι δύο κατηγορούμενοι προσέγγισαν τους νεαρούς με σκοπό να τους αποσπάσουν προσωπικά τους αντικείμενα αλλά και τα χρήματά τους, χρησιμοποιώντας έντονη σωματική βία.

Μετά το συμβάν και σε άσχημη κατάσταση, οι ανήλικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και έτσι στελέχη της ΟΠΚΕ, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν για περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν τον δεκαεπτάχρονο και τον δεκατριάχρονο και τους συνέλαβαν.

Λίγο αργότερα, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καματερού, όπου τα δυο θύματα τους αναγνώρισαν ως δράστες της σωματικής επίθεσης σε βάρος τους.

Οι δύο νεαροί, στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιβάτης τραυμάτισε υπάλληλο με αιχμηρό αντικείμενο σε δρομολόγιο του Προαστιακού

Peristeri News

Θέσαμε στην Τεχνητή Νοημοσύνη τρία ερωτήματα για το Περιστέρι

Peristeri News

Χωρίς ταξί την Τετάρτη η Αττική

Peristeri News

Leave a Comment