Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Το Δημόσιο θα διαχειριστεί υπεύθυνα το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Το Δημόσιο θα διαχειριστεί με υπεύθυνο τρόπο ένα σημαντικό χώρο για την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό», έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο twitter, αναφερόμενος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Προηγήθηκε συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το ΚΠΙΣΝ, παρόντος του πρωθυπουργού, στην οποία –όπως ανέφερε- επισφραγίστηκε η καλή συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα.

Σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι με τη μεταφορά της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής και τη λειτουργία του πάρκου θα διατεθούν άμεσα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

«Είναι για μας στοίχημα, να κάνουμε όσα χρειάζονται για να μπορέσει το έργο να αποδώσει τα πραγματικά οφέλη που μπορεί στην κοινωνία», κατέληξε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Άγγελος Κορωνιός στην ΕΛ.Α.Σ.: Το μπασκετικό μήνυμα του Τσίπρα

Peristerinews.gr Newsroom

Ενεργειακές επενδύσεις 1 δισ. ευρώ έως το 2028 με έγκριση της Κομισιόν

Peristerinews.gr Newsroom

Ρούμπιο στην Αθήνα: Νέα εποχή στη στρατηγική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment