PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αιχμηρή ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου


Το ΔΣ του ΓΣ Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα στο παιχνίδι με τα Μελίσσια από την πλευρά της διαιτησίας.

Το ΔΣ του ΓΣ Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα στο παιχνίδι με τα Μελίσσια από την πλευρά της διαιτησίας. Διαβάστε το πλήρες κείμενο:

“Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και τον αποτροπιασμό του για το διαιτητικό όργιο που έλαβε χώρα στο παιχνίδι Γυναικών για τα play off της Α’ Κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.

Οι δύο διαιτητές κ.κ. Τεφτίκης και Παυλόπουλος έγιναν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ μιας πρωτοφανούς κατακρεούργησης της ομάδας μας, χωρίς να σεβαστούν την ιστορία και το ήθος της καθώς και τον κόπο των αθλητριών μας.

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σαν Σύλλογος με ιστορία στο μπάσκετ δίνει τους αγώνες του πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, χωρίς ποτέ να χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους και μέσα ή να συμμετέχει σε οποιεσδήποτε παρασκηνιακές διαδικασίες.

Με τη λογική αυτή λοιπόν, ποτέ δεν μπήκαμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με το ποιοι διαιτητές θα συμμετείχαν στο παιχνίδι της Κυριακής, ούτε δώσαμε σημασία σε διάφορους γνώστες του χώρου οι οποίοι προέβλεπαν ότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές θα λειτουργούσαν σαν «καμικάζι» ενάντια στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση όμως από το γεγονός ότι όλες αυτές οι «Κασσάνδρες» τελικά επαληθεύτηκαν και οι συγκεκριμένοι διαιτητές επαλήθευσαν πλήρως και με το παραπάνω τις φήμες που κυκλοφορούσαν για εκείνους.

Είναι πολύ οδυνηρό να ανακαλύπτει κανείς ότι οι αρχές για το «εύ αγωνίζεσθαι» δυστυχώς δεν γίνονται σεβαστές από όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Είναι τραγικό τα αποτελέσματα των αγώνων να κρίνονται από παρασκηνιακές κινήσεις, έξω από τα γήπεδα και να καθορίζονται αποτελέσματα πριν καν γίνουν οι αγώνες.

Εάν για κάποιους δεν αναγνωρίζεται η αξία των κόπων και των αγώνων των Σωματείων για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα και υπάρχουν εκ των προτέρων «Πρωταθλητές», καλό θα ήταν να ενημερωνόμαστε πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος για να μην ξοδεύουμε χρόνο και χρήματα και να συμμετέχουμε μόνο όταν θα είναι η δική μας σειρά να πάρουμε το Πρωτάθλημα.

Εκτός αν χρειάζεται, για να γίνουμε «Πρωταθλητές», να μετακομίσουμε από τα Δυτικά προάστια της Αθήνας σε άλλα πιο «ευγενή και ευνοούμενα» προάστια ώστε να έχουμε ελπίδα να διεκδικήσουμε κάτι εκτός από την ταμπέλα του «μαϊντανού» και του «αιωνίως δεύτερου».

Ρωτάμε την διοργανώτρια αρχή, αν άραγε κατέβουμε την Τετάρτη στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε ισότιμη αντιμετώπιση εντός του παρκέ ή μήπως δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνεύσουμε, δεδομένου ότι ρισκάρουμε και την υγεία μας αντιμετωπίζοντας τέτοιου είδους καταστάσεις;;;

Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα μας στην Α’ κατηγορία παίδων που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α., αντιμετώπισε για το αντίστοιχο Πρωτάθλημα την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. Ηττηθήκαμε και στα δύο παιχνίδια, αλλά και στα δύο παιχνίδια δώσαμε συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα και στους διαιτητές.

Είναι αυτονόητο ότι ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία (διαγραφή) των κ.κ. Τεφτίκη και Παυλόπουλου ή εν πάση περιπτώσει ζητάμε να μην διαιτητεύσουν στο μέλλον σε κανένα παιχνίδι του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σε καμία κατηγορία.

Σαν επίλογο, επειδή θα υπάρξουν πολλοί «άπιστοι Θωμάδες» λέμε τα παρακάτω «τετριμμένα» :

1. Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση όποιου τυχόν το θελήσει αν και έγινε αναμετάδοση του αγώνα.

2. Παίζοντας δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες με σκορ 63-61 ο Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ εκτέλεσε 36(!!!!!!) βολές και ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 16 (τα Μελίσσια ακόμα εκτελούν βολές!!!)

3. Έχει δικαίωμα αθλήτρια και διαιτητής ταυτόχρονα να παίζει στο Πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. και αν ναι, έχει το δικαίωμα να παίρνει και κανένα φάουλ.

Ελπίζουμε στην κατανόηση από πλευράς Ε.Σ.Κ.Α και Ε.Ο.Κ. όλων των παραπάνω και ζητάμε στον μέλλον να έχουμε μεταχείριση ισότιμη με τα υπόλοιπα Σωματεία που υπάγονται στο δυναμικό σας.

Μετά τιμής,

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο – 0-1 ο Αστέρας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment