PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Πάσχα θα κάνουμε χάρη στον Δήμαρχο» δηλώνει ένας άνεργος Περιστεριώτης



Παράδειγμα προς μίμηση ο Ανδρέας Παχατουρίδης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Καθημερινά πληθαίνουν οι άνεργοι και οι άποροι στη χρεωκοπημένη πολιτικά και όχι οικονομικά χώρα που όλοι μας ζούμε και λέγεται Ελλάδα.

Και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βοηθάνε τους συνανθρώπους τους. Προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό. Προσφέρουν μια θαλπωρή. Προσφέρουν ότι έχουν από το υστέρημά τους.

Προχθές συναντήσαμε έναν πατέρα τριών παιδιών. Δούλευε ταξιτζής. Έχασε όμως τη δουλειά του. Και τα χρήματα που είχε «καβάτζα» τέλειωσαν. Μπήκε στο ταμείο ανεργίας. Και μετά στη λίστα των απόρων της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Περιστερίου.

«Θα κάνουμε Πάσχα χάρη στον Δήμαρχο» μου είπε. Γιατί τον ρωτάει ο Δημοσιογράφος, τι έκανε πάλι ο κ. Παχατουρίδης. «Δε το ξέρεις; Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα δίνει το μισθό του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παίρνουμε τρόφιμα. Και έτσι περνάμε και εμείς ανθρώπινα».

Σε επικοινωνία με τον Ανδρέα Παχατουρίδη, σεμνός όπως πάντα ο Δήμαρχος, το μόνο που είπε ήταν: «Πρέπει να βοηθάμε τους ανθρώπους που έμειναν άνεργοι. Να βοηθάμε αυτούς που έχουν οικογένειες και μικρά παιδιά».

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Εκδήλωση-Ομιλία: «Το Περιστέρι που θέλουν να ξεχάσουμε»

Peristeri News

10 ακόμα πρόσωπα τίμησε ο Δήμος Περιστέριου στη δεύτερη εκδήλωση για τα 90 χρόνια

Peristeri News

Μέχρι πότε πρέπει να καθαριστούν τα ιδιωτικά οικόπεδα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment