PeristeriNews.gr
Αθλητικά

ΑΕ Κως – ΑΟ Περιστερίου 2-0


Οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου προσπάθησαν χωρίς όμως επιτυχία.

Σπουδαία νίκη, πήρε η ΑΕ Κως, επικρατώντας με 2-0 του ΑΟ Περιστερίου.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους “βυσσινί” ήταν ο Σταματίου, που πέτυχε και τα δύο γκολ, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νίκη.

Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, χωρίς ωστόσο να δημιουργείται κάποια αξιόλογη φάση εκατέρωθεν.

Ουσιαστικά στην πρώτη καλά οργανωμένη επίθεσή της, η ΑΕ Κως άνοιξε το σκορ στο 37′, όταν ο Οικονόμου έκανε την σέντρα από δεξιά και μετά την λανθασμένη έξοδο του Ψύχου, ο Σταματίου δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

Με τη λήξη του α’ μέρους σημειώθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τον διαιτητή Βάκκα (Ανατολικής Αττικής) να αποβάλλει τον Τσάτσα από την ΑΕ Κω και τον Αθανασίου από την ομάδα του Περιστερίου.

Στην έναρξη του β’ μέρους η ομάδα του Περιστερίου έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Νησαριώτη.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 77′, ο Ακριτίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον Σταματίου, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια απέφυγε τον αντίπαλο του και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος για τους ποδοσφαιριστές του Ομιλου που προσπάθησαν να φτάσουν έστω στη μείωση του σκορ, χωρίς όμως επιτυχία.

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Τσάτσα, Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου (69′ Αχμέτ), Παϊκόπουλος, Ακριτίδης, Φυτάς (58′ Σιώμος), Εμμανουήλ, Σταματίου (81′ Ελευθεριάδης), Μαργαρίτης, Οικονόμου

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης (46′ Παπαδόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Βαγγέλης, Λαβδαίος (81′ Χέλμης), Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης, Μπέλης, Ελευθεριάδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment