PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Περιστερίου (video)


Υπέρ του προϋπολογισμού τάχθηκε η παράταξη της πλειοψηφίας και κατά η αντιπολίτευση

Η παράταξη της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ψήφισε στις 22 Μαρτίου 2011 τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2011, που ανέρχονται στα 109 εκατ. ευρώ και 20 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.

Καταψηφίστηκε από την αντιπολίτευση, που τον χαρακτήρισε πλασματικό, με σοβαρές αποκλίσεις, αναποτελεσματικό ακριβές αντίγραφο του κεντρικού προϋπολογισμού της Κυβέρνησης.


Εκ’ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τον προϋπολογισμό εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Ανάπτυξης Αλέξης Σταυρούλιας και το Τεχνικό Πρόγραμμα εισηγήθηκε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου.


Τις ενστάσεις τους, εξέφρασαν οι Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης Δημήτρης Κελάφας, Κώστας Λαλένης, Γρηγόρης Τημπλαλέξης, Σοφία Αλεξοπούλου και Αντωνία Αθανασόπουλου – Βαφειάδου.


Σχετικά με τα δημοτικά τέλη, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, παρενέβη λέγοντας ότι ο Δήμος Περιστερίου τα έχει κρατήσει σε χαμηλό επίπεδο σε σχέση με τους όμορους Δήμους της περιοχής μας.


Χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν θα υπάρξει καμία αύξηση, που να επιβαρύνει σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική περίοδο τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment