PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 25/3


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 20 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 20 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή ημέρα είναι για εσάς μια ευκαιρία για διασκέδαση και απόδραση από την πίεση των τελευταίων ημερών.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε υπερβολές και εντάσεις, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον συναισθηματικό και προσωπικό σας τομέα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Θετική η ημέρα για εσάς, ευνοεί τον συναισθηματικό τομέα με βελτίωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων αλλά και την εμφάνιση νέων για τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σε συνδυασμό με το εορταστικό κλίμα, η ημέρα σας δίνει την ευκαιρία για μια ανάπαυλα από τις υποθέσεις που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Συναντηθείτε με φίλους και διασκεδάστε.

Λέων (23/7-23/8)

Δώστε χώρο σε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς θα υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις για την δημιουργία ζεστού και εγκάρδιου κλίματος.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται δίπλα σας, ενώ δεν θα λείψουν καινούργιες γνωριμίες για τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που αισθάνεστε ότι σας υπονομεύουν και σας δημιουργούν δυσκολίες κάνοντας παρασκηνιακές κινήσεις, καλό είναι να κρατηθούν σε απόσταση ασφαλείας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Παρασκηνιακές κινήσεις κοντινών σας προσώπων, θα χρειαστούν προσοχή και σήμερα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Ωραίες στιγμές στον συναισθηματικό τομέα, όπως για την αναθέρμανση σχέσεών σας που το τελευταίο διάστημα πέρασαν κρίση, απαλύνοντας τις όποιες εντάσεις και βοηθώντας σας να βρείτε τρόπους να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σήμερα όσον αφορά εντάσεις σε προσωπικές σχέσεις. Μην πυροδοτήσετε με την συμπεριφορά σας αντιπαραθέσεις και μείνετε μακριά από παρασκηνιακές κινήσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα ευνοείστε, καθώς το κλίμα με τα οικεία σας πρόσωπα είναι ζεστό. Είναι μια ευκαιρία να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας σήμερα και ανατροφοδοτήστε τις μπαταρίες σας. Στον συναισθηματικό τομέα όλα μπορούν να εξελιχθούν θετικά για εσάς και τον σύντροφό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment