PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Υπήρξε σεξουαλική επαφή αλλά με τη συναίνεση της καμαριέρας»


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού της 32χρονης καμαριέρας του Sofitel από τον Στρος Καν.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού της 32χρονης καμαριέρας του Sofitel από τον Στρος Καν.

Την ώρα που ο διευθυντής του ΔΝΤ βρίσκεται στις φυλακές -πόλη Rikers Island- οι δικηγόροι του φαίνεται να αλλάζουν υπερασπιστική γραμμή αφού εμμέσως παρουσιάζονται να παραδέχονται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή ή απόπειρα επαφής αλλά με τη συναίνεση της καμαριέρας!

«Πιστεύουμε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία δεν συμβαδίζουν με βίαιη πράξη» τόνισε ο δικηγόρος του Στρος Καν στο δικαστήριο του Μανχάταν, επαναλαμβάνοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις και έξω από αυτό, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οι αναλύσεις και οι «αποκρυπτογραφήσεις» των λεγομένων του.

Πολλοί νομικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι σχολίασαν ότι η τοποθέτηση αυτή του διάσημου δικηγόρου Μπέντζαμιν Μπράφμαν πιθανόν να σηματοδοτεί την αλλαγή της υπερασπιστικής γραμμής για τον Mr ΔΝΤ στην οποία θα επιχειρηθεί να αποδειχθεί πως ό,τι συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο έγινε με συναίνεση της καμαριέρας.

Τονίζουν, όμως, ότι αυτό ίσως να μη γίνει σε πρώτη φάση αλλά μόνο αν τα υπάρχοντα στοιχεία επιβαρύνουν τη θέση του Γάλλου πολιτικού. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, θα τραβήξουν τον ανηφορικό δρόμο της απόδειξης πλεκτάνης ή σκευωρίας κατά του Στρος Καν…

Την ίδια ώρα αμερικανικά μέσα, επικαλούμενα διαρροές από πηγές στα τεστ DNA τονίζουν ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του Στρος Καν στα ρούχα της 32χρονης καμαριέρας, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, ο δικηγόρος του, εμμένοντας στην αθωότητα του δήλωσε πως «αυτή η μάχη μόλις έχει αρχίσει και ο πελάτης μου είναι αθώος και θα το αποδείξει»…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι παραδόθηκε στη μητέρα του

Peristeri News

Leave a Comment