PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τη καθαριότητα δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης


Tη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου της Αθήνας επισκέφθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι εργαζόμενοι του δήμου της Αθήνας κρατούν καθαρή την πόλη αυτές τις άγιες μέρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας ώστε να μπορούν να επιτελούν την αποστολή τους με ασφάλεια και χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ..

mitsotakis_kathariotita-athinon_1

Ανέφερε ακόμη ότι από τη συζήτηση που είχε με τους εργαζόμενους διαπιστώσε ότι «ένα εξαιρετικά περίπλοκο και δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο όσον αφορά στις προμήθειες, δεν επιτρέπει στους δήμους να προμηθεύονται με την απαραίτητη ταχύτητα τα απολύτως βασικά, όσον αφορά στον εξοπλισμό ασφάλειας, που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

mitsotakis_kathariotita-athinon_2

Όπως είπε, αυτές οι «θεσμικές ατέλειες πρέπει να διορθωθούν» έτσι ώστε το σύστημα της διαχείρισης των απορριμμάτων να δουλεύει προς όφελος όλων και να μην αισθάνονται οι εργαζόμενοι ότι κάθε μέρα κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και η υγεία τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment