PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τα αίτια του δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη


Τη σφοδρότητα τη σύγκρουσης του οχήματος που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, διαπιστώνει το τμήμα της Τροχαίας που ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ήδη ορίστηκε το πού και πότε θα γίνει η κηδεία.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του νεαρού τραγουδιστή θα του πουν το τελευταίο αντίο αύριο Σάββατο, στις 14:00 στον Άγιο Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα, το όχημα είχε αναπτύξει ταχύτητα 130- 150 χλμ, τη στιγμή που έμπαινε στην κλειστή στροφή του δρόμου. Η ακριβής ταχύτητα θα αποκαλυφθεί από την έκθεση πραγματογνώμων.

Ο Παντελής και η κοπέλα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, αλλά τις είχαν κλειδώσει, για να μην χτυπά ο χαρακτηριστικός ήχος, όπως διαπιστώνει η Τροχαία του Ελληνικού.

Ζώνη φορούσε μόνο η 21χρονη, που καθόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν, όμως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ακόμα κι αν φορούσε ζώνη, δεν υπήρχε ελπίδα. Ο θανάσιμος τραυματισμό του προήλθε από λαμαρίνες.

Ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρά το ότι προσπάθησε τελευταία στιγμή να στρίψει, ώστε να μη βγει εκτός δρόμου. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, ενώ το όχημα ήταν σε τέτοια κατάσταση που η Πυροσβεστική χρειάστηκε 45 λεπτά για να τον ανασύρει από μέσα.

Σύμφωνα με την έκθεση της Τροχαίας: «Στις 08:10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercentes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Ο άτυχος νέος διεκομίσθη στο Ασκληπειό Βούλας νεκρός και ο πρώτος που τον αναγνώρισε ήταν ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο επρόκειτο να κάνει σήμερα πρεμιέρα. Στη συνέχεια έφτασαν στο νοσοκομείο οι συγγενείς.

Η 30χρονη κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο όχημα φέρει κατάγματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στο αν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ενώ αναμένονται και οι καταθέσεις των δύο τραυματιών, οι οποίες χθες δεν ήταν σε θέση να τις δώσουν. Η μόνη φράση που έχει βγει από το στόμα της 21χρονης ήταν «ο Παντελίδης είναι μέσα στο αυτοκίνητο».

Το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη δεν είχε αναπτύξει ιδιαίτερη ταχύτητα, υποστηρίζει ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment