PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κοπή πίτας της ΣΤ’ Λαϊκής Αγοράς


Την Κυριακή 14/2/2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΣΤ’ Λαϊκής Αγοράς.

Τιμήθηκαν απόμαχοι πωλητές λαϊκών αγορών τόσο για τη προσφορά τους στη ΣΤ’ Λαϊκή Αγορά, όσο και στο κλάδο γενικότερα.

Την εκδήλωση, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, τίμησαν με τη παρουσία τους εκτός των άλλων η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος της επιτροπής Λαϊκών Αγορών Στέλιος Κοροβέσης, ο οποίος και τιμήθηκε για τη προσφορά του, οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου Μπέτσης Β. Λύκος Π., Τσιώτα Μ.(την οποία και ευχαριστούν για την ευγενική παραχώρηση του χώρου), Θεοδωράκος Αν., ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Περιστερίου και Αντιπρόεδρος του σωματείου Λαϊκών Αγορών, Αθανάσιος Δημητρίου, ο Αλ. Πλέστης επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Περιστερίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Τ. Καλιάφας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου Ζορπίδης Σάκης και Παναγιωτόπουλος Π., η πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Περιστερίου Δ. Καριώτη, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α Κώστας Κακαράντζας και σύσσωμο το συνδικαλιστικό κίνημα των Λαϊκών Αγορών Αθήνας-Πειραιά.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του βουλευτή Β΄ Αθήνας και πρώην Υπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο ειδικός συνεργάτης του Ιωάννης Μοσχάτος.

Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους, ο Ιωάννης Αθανασούλιας Διευθυντής της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και οι τμηματάρχες Νίκος Κραββαρίτης και Μαρία Απειρανθίτου.

Αθανάσιος Δημητρίου
Αλέξανδρος Πλέστης
Αναστάσιος Καλλιάφας

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment