PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σε εξέλιξη οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης


Από το πρωί του Σαββάτου (4/6) οι αγώνες κολύμβησης «40 Χρόνια Περιστέρι για κολυμβητές και κολυμβήτριες 8-9 ετών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου (4/6) οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης «40 Χρόνια Περιστέρι για κολυμβητές και κολυμβήτριες 8-9 ετών, προαγωνιστικών και AGE GROUP κατηγοριών, Εφήβων – Νεανίδων και OPEN.

Οι αγώνες που αποτελούν το κορυφαίο γεγονός στο χώρο της κολύμβησης στο Περιστέρι έχουν την οργανωτική σφραγίδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και τελούν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και έχουν την αρωγή του αθλητικού οργανισμού του δήμου Περιστερίου.

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όλα κύλησαν χωρίς απρόοπτα, σε αντίθεση με τις πρώτες απογευματινές ώρες που τα σύννεφα πύκνωσαν πάνω από τον ουρανό του Περιστερίου. Η προσωρινή (δυνατή) βροχή μόνο για λίγο επέφερε ανησυχία. Ακριβώς με την έναρξη του τελετουργικού ο ήλιος –σύμμαχος του ΓΣΠ- έκανε την εμφάνισή του και έτσι η πρόεδρος του Περιστερίου, Γωγώ Μουγιάκου κήρυξε την έναρξη των αγώνων, ενώ οι «Μπελάδες» έκαναν τα χορευτικά τους και καταχειροκροτήθηκαν.

Το παρών έδωσε και ο Πέτρος Μουγιάκος, η εμβληματική φυσιογνωμία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και ιδρυτικό του μέλος, καθώς και σχεδόν όλα τα μέλη της νυν διοίκησης.

Με τη συμβολή των εθελοντών, των συνεργατών, του προπονητικού επιτελείου και των υπεύθυνων του κολυμβητικού τμήματος, οργανωτικά όλα κύλησαν ρολόι και ο ΓΣΠ επιβεβαίωσε τις περγαμηνές του στην τέλεση σημαντικών αγώνων.

Επαθλο από ένα ποδήλατο!

Όπως κάθε φορά στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης του Γ.Σ. Περιστερίου, πολλά παιδιά έφυγαν με το καινούργιο τους πολυτάχυτο ποδήλατο (!) έπαθλο από τις νίκες τους στις ηλικίες 8, 9, 10 και 11 ετών.

Ο Βασίλης Τιμολέων (8 ετών) του ΓΣΠ κατέκτησε ένα από αυτά τα ποδήλατα και στην ίδια ηλικία η Στυλιανή Μοσχονά. Στα 9χρονα κέρδισαν ο Ανδρέας Αλικανιώτης και η Ειρήνη Νίνου, στα 10χρονα η Φωτεινή Μέτσιου και ο Παναγιώτης Δούκας και στα 11χρονα η Γεωργία Παυλοπούλου και ο Βασίλης Γαργάλης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (κάντε “κλικ”)

Σάββατο (πρωί): Ατομικά αγωνίσματα Σκυταλοδρομίες

Σάββατο (απόγευμα) Ατομικά αγωνίσματα

Κυριακή (πρωί) Ατομικά αγωνίσματα Σκυταλοδρομίες

Κυριακή (απόγευμα) Ατομικά αγωνίσματα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment