PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Ο Πρωθυπουργός που εξαθλίωσε το λαό μιλάει για ευθύνη


Για παραβίαση και των 18 σημείων που υποσχέθηκε στον λαό πριν τις εκλογές του καλοκαιριού του 2012 κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καλεί τον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει τις ευθύνες του και να φύγει.

Για παραβίαση και των 18 σημείων που υποσχέθηκε στον λαό πριν τις εκλογές του καλοκαιριού του 2012 κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και καλεί τον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει τις ευθύνες του και να φύγει.

«Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παραβίασε και τα 18 σημεία που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό πριν από τις εκλογές του καλοκαιριού του 2012, μιλάει για αλήθεια. Ο πρωθυπουργός που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, ο πρωθυπουργός του 60% της ανεργίας των νέων μιλάει για ευθύνη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Κλείνοντας καλεί τον κ. Σαμαρά να αναλάβει τις ευθύνες του και να φύγει δηλώνοτας χαρακτηριστικά «τα «Εύθυνα» στην αρχαιότητα ήταν ο μηχανισμός που οι πολιτικοί αναλάμβαναν τις ευθύνες τους και έφευγαν. Το ίδιο πρέπει να πράξει και σήμερα ο κ. Σαμαράς. Μπήκε πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για αγώνα αλήθειας και ευθύνης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment